Κυριακή, 02 Απριλίου 2023 22:45

Εύκολη νίκη του Εθνικού Πειραιά με χατ τρικ Σάμιου

Μία τελευταία αντεπίθεση εκδηλώνει ο Εθνικός, μήπως και μπορέσει να μπει... σφήνα στη διεκδίκηση του τίτλου στον 5ο όμιλο.

Παράλληλα με το «στραβοπάτημα» του Γιούχτα κόντρα στο Κερατσίνι, η ομάδα του Πειραιά έπαιρνε τη νίκη με 3-0 απέναντι στον ΑΟ Τυμπακίου, έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Σάμιο που σημείωσε χατ τρικ στο πρώτο ημίχρονο!

Στο 12ο λεπτό άνοιξε το σκορ με προβολή έπειτα από παράλληλη πάσα του Μακρυγιάννη (1-0), στο 30' πέτυχε το 2-0 με σουτ μετά από κάθετη πάσα του Μακρυγιάννη και στο 37' ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με σουτ έπειτα από κόρνερ.

Οι κυανόλευκοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή, χάνοντας ορισμένες ευκαιρίες για περισσότερα γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 50' ο Αντωνίου «σημάδεψε» δοκάρι με πλασέ από θέση τετ α τετ και στο 85' ο Δρόσης νικήθηκε από τον γκολκίπερ Δημαράκη σε μεταξύ τους μονομαχία. Το 3-0 έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα, με το οποίο ο Εθνικός μείωσε την απόστασή του από την κορυφή στους πέντε βαθμούς.

Διαιτητές: Φωκάς, Ανδριανός-Σταθοπούλου (Αχαΐας)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές): Κούμπουλα, Βασιλείου, Ζωγραφάκης (75' Καλύβας), Θεοδώρου, Κατσογιάννης, Παπαγγελής, Μακρυγιάννης (65' Ζαμάνης), Μαλάι (65' Πλουμάτος), Σταύρου, Αντωνίου (65' Δρόσης), Σάμιος (75' Δώδας)

ΑΟ ΤΥΜΠΑΚΙΟΥ (Στέλιος Κοζανίδης): Δημαράκης, Δουλγεράκης, Καμνέλιους, Λούσι, Αριστεινίδης, Γκελοσάνι (83' Κουτεντάκης), Ούγκο Σίλβα (70' Σπυριδάκης), Παραθύρας, Τριανταφυλλίδης (73' Φραγκιαδουλάκης), Βακράκος, Παπανδρέου (73' Καργάκης).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares