Τρίτη, 18 Απριλίου 2023 12:57

Μαρκό: Η άμεση επάνοδος για την πιο απαιτητική εβδομάδα και η παράμετρος «διαχείριση»

Άμεση και απότομη θα είναι η μετάβαση των ποδοσφαιριστών στη Μαρκό από το εορταστικό κλίμα των ημερών του Πάσχα στις υποχρεώσεις που δημιουργούν οι επερχόμενες αγωνιστικές προκλήσεις.

Μόλις την προσεχή Τετάρτη του Πάσχα (19/4) η ομάδα του Γιάννη Σιλεβίστα θα υποδεχθεί τον Αστέρα Βάρης με στόχο να ανατρέψει το εις βάρος της 3-0 από τον πρώτο αγώνα και να πάρει την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑΝΑ. Τέσσερις ημέρες αργότερα, μάλιστα, θα φιλοξενηθεί από τον Αλμυρό στο Γάζι Ηρακλείου, με σκοπό τουλάχιστον να διατηρηθεί στη μάχη της πρώτης θέσης στο πρωτάθλημα του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής, αν όχι να γίνει ο «οδηγός» της κούρσας ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής. Από σήμερα (17/4), λοιπόν, οι πράσινοι επιστρέφουν στις προπονήσεις και στην προετοιμασία τους για την πιο απαιτητική, ίσως και πιο κρίσιμη, εβδομάδα της σεζόν.

Σε αυτή την δύσκολη «εξίσωση» μπαίνει δυναμικά και η παράμετρος της διαχείρισης που θα πρέπει να κάνει ο 40χρονος προπονητής μαζί με τους συνεργάτες του, προκειμένου να πάρει το μέγιστο δυνατό από τους ποδοσφαιριστές του, χωρίς συγχρόνως να ρισκάρει με υπερβάλουσα κόπωση ή ενδεχόμενο τραυματισμών. Πέρα από τον επιθετικό Αλέξανδρο Νατσιόπουλο, ο οποίος αποβλήθηκε στο πρόσφατο ματς με τον Φωστήρα και, ως εκ τούτου, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στη ρεβάνς με τον Αστέρα, πιθανόν να μην συμπεριληφθεί στα πλάνα του τεχνικού επιτελείου και ο κεντρικός αμυντικός Γιώργος Λαμπρόπουλος, που αντιμετώπισε τις προηγούμενες μέρες ενόχληση και κατά πάσα πιθανότητα θα προφυλαχθεί. Ίσως ισχύσει το ίδιο και με έναν ή δύο ποδοσφαιριστές επιπλέον, κάτι που πρόκειται να εκτιμήσει ο Γ. Σιλεβίστας τις τελευταίες ώρες πριν τη «σέντρα» του μεθαυριανού αγώνα.

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι στη διάθεσή του βρίσκονται, πλέον, ο επιθετικός Ματέο Κράσι, που επέστρεψε από τιμωρία, αλλά και ο -επίσης επιθετικός- Μαρίνος Σούλτσε, ο οποίος άφησε πίσω του έναν τραυματισμό.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares