Σάββατο, 13 Μαΐου 2023 18:35

Φιλικό με συμπεράσματα για Πανιώνιο και Εθνικό

Ένα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι και χρήσιμο για αρκετά συμπεράσματα έγινε το απόγευμα της Παρασκευής (12/5) στο στάδιο της Ν. Σμύρνης.

Ο Πανιώνιος υποδέχθηκε τον Εθνικό, με τους προπονητές των δύο ομάδων να δίνουν αρκετό χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που ανήκουν στα δύο ρόστερ, αλλά και να προχωρούν σε δοκιμές υποψηφίων προς απόκτηση. Κοινό ζητούμενο, βεβαίως, ήταν -και είναι- να μειωθεί όσο γίνεται το χρονικό διάστημα στο οποίο οι ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν ανενεργοί. Για την ιστορία, οι κυανέρυθροι επικράτησαν με 2-1, με τους κυανόλευκους να προηγούνται στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου με κοντινό πλασέ του Ζωγραφάκη και τους γηπεδούχους να ανατρέπουν το σκορ μέσα σε μικρό διάστημα στο δεύτερο ημίχρονο με δύο γκολ που πέτυχαν υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Περικλής Παπαπαναγής): Παχατούρας, Καλύβας, Ζούλιας, Λίμα, Μπρέγκου, Γκίνο, Διονέλλης, Καρδάμης, Γροντής, Τσιμπόκας, Γεωργούσης

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι Παπαγγέλης, Παπαδάκης, Ξυγκόρος, Μίχος, Μούντριχας, αλλά και τέσσερις υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές): Κούμπουλα, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Θεοδώρου, Κατσόγιαννης, Πλουμάτος, Μαλάι, Ζαμάνης, Δρόσης, Μακρυγιάννης, Αντωνίου.

Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Μπερνιδάκης, Σάμιος, Παπαγεωργίου, Πίνης, Καλύβας, Λαμάι, Μαλάκης, αλλά και δύο υπό δοκιμή ποδοσφαιριστές.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares