Τρίτη, 11 Ιουλίου 2023 12:10

Ο Άρης Πετρούπολης γίνεται πανίσχυρος διοικητικά με την εισχώρηση Αντωνίου

Κίνηση ματ από την διοίκηση του Άρη Πετρούπολης που γιγαντώνεται σε διοικητικό επίπεδο.

Η ιστορική ομάδα εντάσσει στο σχήμα της έναν επιφανή επιχειρηματία που δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και εξωτερικό με τέραστια επιτυχία.

Συγκεκριμένα στην διοίκηση του Άρη εντάσσεται ο κ. Μιχάλης Αντωνίου, που έρχεται να πλαισιώσει το ίδιο πανίσχυρο σχήμα των "ερυθροκίτρινων".

Ο πρώην χρηματοδότης του ΓΣ Καισαριανής αποδέχτηκε την πρόσκληση των ανθρώπων του Άρη και με τις καινοτόμες ιδέες του καθώς και την οργάνωση που τον διέπει θα βοηθήσει σημαντικά το σύλλογο.

Η ανακοίνωση

Στο Διοικητικό Σχήμα του Άρη Πετρούπολης εντάσσεται ένας εξαίρετος επιχειρηματίας που αναμένεται με την εμπειρία του να βοηθήσει στην προσπάθεια που θα γίνει τη νέα χρονιά στην ομάδα μας.

Συγκεκριμένα, στην οικογένεια μας έρχεται να προστεθεί ο κ. Μιχάλης Αντωνίου ο οποίος με γνώμονα την αγάπη του αλλά και την πρόοδο του ποδοσφαίρου στην περιοχή αποφάσισε να προσχωρήσει στη διοίκηση της ομάδας και να ενισχύσει την προσπάθεια ώστε να συνεχιστεί η ανοδική πορεία του Άρη σε όλα τα επίπεδα.

Βασικός άξονας παραμένει η πρόοδος των ακαδημιών και η βελτίωση των υποδομών μαζί με την ακόμα καλύτερη πορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Καλωσορίζουμε τον κ. Αντωνίου στην οικογένεια του Άρη Πετρούπολης και είμαστε σίγουροι πως η συνεισφορά του θα είναι τεράστια!

 

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares