×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 654

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2016 13:12

Όταν ο Παναθηναϊκός "υπέταξε" την Ίντερ στην Ιταλία

Μία από τις σπουδαιότερες νίκες της ευρωπαϊκής του ιστορίας πανηγύρισε, σαν σήμερα το 2008, ο Παναθηναϊκός.

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ εκείνης της σεζόν οι «πράσινοι» επικράτησαν με 1-0 της Ίντερ στο Μιλάνο!

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε, στο 69ο λεπτό, ο στόπερ Γιόσου Σαριέγκι. Μετά από κόρνερ του Γκάμπριελ και ασθενή απόκρουση του Ζούλιο Σέζαρ σε κεφαλιά του Γκούμα, ο Βάσκος άσος βρέθηκε σε επίκαιρη θέση και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ζούλιο Σέζαρ και τους φίλους της ομάδας του... στον έβδομο ουρανό!

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού σε εκείνο το ιστορικό ματς (σ.σ. προπονητής: Χενκ Τεν Κάτε): Γκαλίνοβιτς, Νίλσον, Σπυρόπουλος, Βύντρα, Γκούμας, Σαριέγκι, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Σιμάο, Καραγκούνης (63΄ Σαλπιγγίδης), Γκάμπριελ (85΄ Τζιόλης), Μάντζιος (90΄+ Ρουκάβινα).

Μάλιστα, μετά από αυτήν την επιτυχία του, ο Παναθηναϊκός ήξερε ότι θα προκρινόταν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ακόμα και με ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική κόντρα στην Ανόρθωση στο ΟΑΚΑ. Ωστόσο, νίκησε με 1-0 την πρωταθλήτρια Κύπρου και σε συνδυασμό με την εκτός έδρας ήττα της Ίντερ από τη Βέρντερ Βρέμης (1-2)... τερμάτισε πρώτος στον όμιλο!

 

PROTOSELIDO_PAO.jpg

Κατηγορία Σαν σήμερα

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares