Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024 00:30

Euroleague: Με ηγέτη τον Σλούκα ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε τη σειρά με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και πάει Βελιγράδι

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ άγχωσε τον Παναθηναϊκό, αλλά η ομάδα του Εργκίν Αταμάν “λύγισε” τους Ισραηλινούς μέσα στο ΟΑΚΑ. Με ηγέτη τον απίθανο Κώστα Σλούκα που έκανε ρεκόρ καριέρας με 29 πόντους, οι “πράσινοι” νίκησαν εμφατικά με 95-79 και θα πάνε Βελιγράδι για το break που θα τους δώσει προβάδισμα πρόκρισης!

Οι “πράσινοι” επικράτησαν με 95-79, ισοφάρισαν τη σειρά των πλέι οφ της Euroleague (1-1) με τους Σλούκα και Παπαπέτρου να κάνουν “μεγάλο” ματς. Ατομικό ρεκόρ πόντων ο Έλληνας γκαρντ στη διοργάνωση.

Ο Παναθηναϊκός πήρε την πρώτη του φετινή νίκη κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, επικρατώντας μέσα στο ΟΑΚΑ με 95-79, ισοφαρίζοντας σε 1-1 τη σειρά των πλέι οφ της Euroleague, πριν αυτή μεταφερθεί στο Βελιγράδι (εκεί αγωνίζονται οι Ισραηλινοί).

14 πόντους πρόσθεσε ο Ντίνος Μήτογλου, 11 ο Ματίας Λεσόρ με 8 ριμπάουντ και 10 ο Κέντρικ Ναν, στη βραδιά που απουσίαζε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (ιγμορίτιδα και τραυματισμό).

Από τη Μακάμπι, που αγωνίστηκε δίχως τον πολύτιμο σκόρερ της Γουέιντ Μπάλντγουϊν (τραυματίας), ξεχώρισε ο Λορέντζο Μπράουν με 18 πόντους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την κομβική αναμέτρηση παρακολούθησε δια ζώσης, μετά από μεγάλο διάστημα αποχής από το ΟΑΚΑ, ο “ισχυρός άνδρας” της “πράσινης” ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares