Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2022 20:22

Ήττα του Φωστήρα από τον Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας

Το δεύτερο του φιλικό παιχνίδι έδωσε ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας το απόγευμα του Σαββάτου στο Σπύρος Γιαλαμπίδης επικρατώντας του τοπικού Φωστήρα με 0-2.

Το συγκρότημα του Νίκου Κωτσοβού παρά την κούραση από τις συνεχόμενες κοπιαστικές προπονήσεις έδειξε θετικά σημάδια γραφής φτάνοντας στην επικράτησε απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται σε ανώτερη κατηγορία.

Ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας ξεκινήσε δυναμικά με τον Φωστήρα να ισορροπεί και να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων καθώς και τις ευκαιρίες για να ισοφαρίσει.

Στο 3' ο Ράφαελ Ζέλο με φάουλ έκανε το 0-1, με τον Φάμπιο Ταβάρες λίγο πριν το τέλος να εκμεταλλεύεται την πάσα του Τσιγαρίδη επικρατώντας με σουτ 0-2.

Δοκάρι για τον Φωστήρα είχε ο Σταμούλης.

ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Μουράτ Σεροπιάν) Μάνος, Τσουβαλτσίδης, Πεχλιβανίδης, Λώλος, Γκούφας, Ξενοπανάγος, Πινιώτης, Μπερνιδάκης, Σταμούλης, Χριστόπουλος, Ανδριόπουλος.

Έπαιξαν ακόμη Φυλακτός, Τζιάτζιος, Υπο Δοκιμήν, Νικολόπουλος, Μανωλάς, Κασνέτσι, Μακρής

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Κωτσοβός) Μιχελής, Κουτσογκίλας Π., Αλευρής, Βουτυράς, Έσλερ, Σαμιος, Σαπαλιδης, Κωτσοβός, Ραχιμ, Κωνσταντινιδης, Ζέλο.

Έπαιξαν ακόμη οι Καραντάνης, Τσιγαρίδας, Ταβαρες, Σμυρνάκης, Θεοδώρου, Κατιρτζιγιαννογλου, Αδαμάκης, Παπούλιας, Υπο Δοκιμην,Χρυσανθόπουλος.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares