Κυριακή, 15 Ιανουαρίου 2023 22:42

Τέταρτη διαδοχική νίκη για τη Θύελλα Ραφήνας

Τέταρτη συνεχόμενη νίκη πανηγύρισε η Θύελλα Ραφήνας και βρίσκεται, πλέον, να οδηγεί την κούρσα στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής, έχοντας απόσταση τριών βαθμών από τις ομάδες που ακολουθούν!

Η ομάδα του Ν. Μεσολόγγη αξιοποίησε τη δύναμη της έδρας και κόντρα στον Πόρο, επικράτησε με 2-1, επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά πως πατάει γερά στα... πόδια της! Στον αγωνιστικό χώρο του «Π. Σκούφος» έγινε ένα ματς με αρκετές μονομαχίες στον χώρο της μεσαίας γραμμής και λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να βρουν δύο γκολ σε διάστημα επτά λεπτών στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, θέτοντας γερές βάσεις για μία επικράτηση που εν τέλει ήρθε! Στο 57ο λεπτό ο Γκούμας εκτέλεσε κόρνερ και ο Παντελίδης με κεφαλιά έγραψε το 1-0, ενώ στο 63' ο Γούλας δέχθηκε την ασίστ του Χίσο και με δυνατό σουτ σημείωσε το 2-0. Οι Κρητικοί αντέδρασαν, μειώνοντας σε 2-1 με κεφαλιά του Ρέππα στο 82', όμως η αντεπίθεσή τους δεν είχε συνέχεια, παρότι βρέθηκαν να αγωνίζονται με αριθμητικό πλεονέκτημα έπειτα από αποβολή του Παντελίδη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 84ο λεπτό.

Διαιτητές: Μαράνος (Αθηνών), Αρέστης (Δωδεκανήσου)-Λαμπροπούλου (Πειραιά)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Κουμής, Φύτρος, Γεωργόπουλος, Μαργέτης, Τόσκα, Δημητρίου, Μαρτίνος, Γούλας (93' Μαντζώρος), Χίσο (84' Ντόσκας), Γκούμας, Παντελίδης

ΑΟ ΠΟΡΟΥ (Γιάννης Χατζησεβαστός): Ζαφείρης, Νάκας, Καλαϊτζάκης (81' Σημαιάκης), Πολ, Αυγουστάκης, Γροσδάνης (37' λ.τρ. Κουτάντος), Μέμος, Καλαμιώτης (81' Ρέπππας), Κατσελλιανάκης, Πύλιος (70' Πακιουφάκης), Φρόκου.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares