Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2023 20:59

Μεσολόγγης: «Σεβόμαστε τον Άγ. Ιερόθεο, δύσκολες οι καιρικές συνθήκες»

Για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου στον 5ο όμιλο της Γ' Εθνικής, η Θύελλα Ραφήνας θα αντιμετωπίσει αύριο (8/2) τον πιο αδύναμο αντίπαλο της Κατηγορίας, καθώς θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο της Χωράφας από τον ουραγό Άγιο Ιερόθεο.

Οι πράσινοι είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της νίκης, με τον Νίκο Μεσολόγγη να καταθέτει ωστόσο μέσω του Soccerlive τον σεβασμό του προς τον αντίπαλο, αλλά και να στέκεται στην ιδιαιτερότητα των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο Λεκανοπέδιο της Αττικής τα τελευταία εικοσιτετράωρα.

«Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Παρ' όλο που παίζουμε με μία ομάδα που βρισκεται στην τελευταία θέση και έχει πάρει μόλις έναν βαθμό, θα τη σεβαστούμε και θα προσπαθήσουμε, όπως κάνουμε σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια, να φτάσουμε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης και να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι το οποίο θα γίνει κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες» σχολίασε χαρακτηριστικά ο έμπειρος προπονητής, ενώ σχετικά με τη φετινή παρουσία της ομάδας του, η οποία βρίσκεται στην πρώτη θέση σε ισοβαθμία με τη Μαρκό, υπογράμμισε: «Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για την έως τώρα πορεία απέναντι σε ομάδες ιστορικές και με ποιοτικά ρόστερ. Ευελπιστούμε να έχουμε και έναν ανάλογο δεύτερο γύρο, γιατί -όπως έχω ξαναπεί- για να μπορέσεις σε αυτό τον όμιλο να σωθείς, θα πρέπει να κάνεις πρωταθλητισμό».

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares