Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2023 20:16

Μοιρασιά για Κερατσίνι και Εθνικό Πειραιά

Σε αυτό το ανταγωνιστικότατο και απαιτητικό πρωτάθλημα του 5ου ομίλου ο πρωταρχικός στόχος για -σχεδόν- όλες τις ομάδες παραμένει η εξασφάλιση της παραμονής στην Κατηγορία.

Εξαίρεση δεν αποτελούν το Κερατσίνι και ο Εθνικός, που σήμερα (12/2) το απόγευμα έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0), στο πειραϊκό ντέρμπι που πραγματοποιήθηκε στο «Π. Σαλπέας» μπροστά σε περίπου 600 θεατές. Οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο υπεροχής, με τους «ροσονέρι» να είναι καλύτεροι στο πρώτο μέρος και να απειλούν σε ορισμένες περιπτώσεις την εστία του Κούμπουλα. Στο δεύτερο 45λεπτο οι κυανόλευκοι πήραν τα ηνία και πίεσαν τον αντίπαλό τους, χωρίς όμως να καταφέρνουν να υλοποιήσουν κάποια από τις δικές τους ευκαιρίες. Στο ίδιο διάστημα, μάλιστα, αμφότεροι είχαν από μία προσπάθεια στο δοκάρι. Προηγήθηκε εκείνη του Παπαγεωργίου με κοντινό πλασέ μετά από εκτέλεση κόρνερ στο 70ο λεπτό, ενώ στο 89' ο Κούμπουλα απομάκρυνε σε κόρνερ με το βοήθεια και του οριζόντιου δοκαριού στο σουτ που επιχείρησε ο Ντούνιας.

Διαιτητές: Ζαφείρης (Ηρακλείου), Κορωνιάς (Ανατολικής Αττικής)-Καραγιάννης (Δυτικής Αττικής)

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ (Φώτης Θανέλλας): Καπούταγλης, Πάππος, Νταγκουνάκης, Δούμουρας, Σουβατζόγλου, Ντούνιας, Χαρίτος, Μουκίδης (85' Ρόπας), Βύρης (55' λ.τρ. Κόκας), Κοντογιαννάτος (62' Σταμάτης), Καλαμβόκης (62' Μαχμουτάι)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές): Κούμπουλα, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Χρούστινετς, Παπαγεωργίου, Μαλάι (80' Κατσόγιαννης), Νταλακούρας (62' Δρόσης), Σταύρου, Σάμιος (72' Δώδας), Μακρυγιάννης, Μπερνιδάκης.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares