Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου 2023 20:18

Πρωτιά για Θύελλα Ραφήνας

Μία Θύελλα... καταπληκτική έχει βάλει πλώρη για την κορυφή και δεν σκοπεύει να σταματήσει!

Η ομάδα της Ραφήνας μπήκε στον δεύτερο ημίχρονο με τη φόρα που είχε αποκτήσει από το προηγούμενο διάστημα της σεζόν, πετυχαίνοντας άλλη μία νίκη, που την έφερε να βρίσκεται, πλέον, μόνη στην πρώτη θέση του 5ου ομίλου! Οι πράσινοι του Ν. Μεσολόγγη αξιοποίησαν το δυναμικό τους πρώτο εικοσάλεπτο στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου και έφτασαν σε επικράτηση με 2-0 απέναντι στον ΑΟΑΝ, στις τάξεις του οποίου σημειώθηκαν ραγδαίες εξελίξεις με την αποχώρηση του Γ. Κούτση από την τεχνική ηγεσία. Μετά από ένα «στείρο» πρώτο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 51' με ψηλοκρεμαστό πλασέ του Χίσο (1-0), για να φτάσουμε στο 65', όποτε ο Παντελίδης έσπρωξε την μπάλα από κοντά στα δίχτυα για το 2-0. Είχε προηγηθεί κεφαλιά του Χίσο στο δοκάρι σε εκτέλεση κόρνερ του Γκούμα.

Διαιτητές: Χρόνης, Θωμόπουλος-Μαυρομάτης (Δυτικής Αττικής)

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Kουμής, Νάκας, Φύτρος, Γεωργόπουλος, Γούλας, Μαρτίνος, Παντελίδης (74' Αράπης), Δημητρίου, Χίσο (88' Σαντίκου), Τόσκα, Γκούμας (90' Σουλτανίδης)

ΑΟΑΝ (Γιώργος Κούτσης): Γιαγκιόζης, Τσανάι, Πιθαρούλης, Δολαψάκης, Φουκαράκης, Χύσι, Μελισσόπουλος, Μηνάς, Ζέλιος, Πλουσής (70' Κότσις), Λίτσκας (30' λ.τρ. Μποτέ).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares