Κυριακή, 02 Απριλίου 2023 22:24

Η Μαρκό «λύγισε» τον Άρη Πετρούπολης και βρίσκεται στο -2 από την κορυφή

Δεν τα παρατάει η Μαρκό στη μάχη της πρωτιάς στον 5ο όμιλο! Η ομάδα του Γ. Σιλεβίστα, στη συνάντηση του νεαρού προπονητή με την πρώην ομάδα του, λύγισε με 1-0 τον Άρη Πετρούπολης και πλησίασε στους δύο βαθμούς από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Γιούχτα, καθώς απομένουν πλέον τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε.

Από την άλλη, το συγκρότημα του Λ. Καραδήμου παραμένει σε δύσκολη θέση, αφού βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς καταγράφηκε στο 3ο λεπτό και ήταν ένα σουτ του Γεραγωτέλλη, από το οποίο η μπάλα έφυγε άουτ. Οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο πρώτο εικοσάλεπτο, την οποία μετουσίωσαν στο 15ο λεπτό. Ο Πίκουλας άλλαξε με τον Γκίκα, ο τελευταίος του έδωσε παράλληλα και ο πρώτος με σουτ εκτός ισορροπίας νίκησε τον Ρουμπή για το 1-0.

Μετά το 25' οι φιλοξενούμενοι βελτίωσαν την εικόνα τους στον αγωνιστικό χώρο, χάνοντας κάποιες ευκαιρίες για την ισοφάριση. Αφού πρώτα είχε σουτάρει άουτ στο 20' ο Αντωνακόπουλος, στο 29' ο Μανδαμαδιώτης έχασε μεγάλη ευκαιρία, αστοχώντας από πλεονεκτική θέση μετά το γύρισμα του Ρέτσου. Στο 31' σουτ του τελευταίου πέρασε άουτ, ενώ στο 36' οι πράσινοι έφτασαν κοντά σε δεύτερο γκολ, όταν ο Μουστάκης εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση και ο Κράσι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα να προσκρούσει αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και εν συνεχεία να καταλήξει άουτ. Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, στο 47', ο Αργυρίου δεν πρόλαβε να σκοράρει σε ένα επικίνδυνο παράλληλο γύρισμα, ενώ στο 53' ο Σουλελές σούταρε και ο Ρουμπής έδιωξε σε κόρνερ. Από εκείνο το παιχνίδι κι έπειτα έγινε ένα ματς χωρίς ιδιαίτερες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, με τη Μαρκό να διαφυλάττει το προβάδισμά της και να φτάνει στη νίκη.

Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι του Άρη έμειναν με πολλά παράπονα από τη διαιτησία του σημερινού (2/4) αγώνα. Συγκεκριμένα, διαμαρτυρήθηκαν έντονα προς τον δεύτερο βοηθό Λυκομήτρο, υποστηρίζοντας πως στη φάση του γκολ της Μαρκό υπήρχε οφσάιντ στην πάσα του Πίκουλα προς τον Γκίκα, ενώ σημειώνουν ότι στο δεύτερο ημίχρονο ο διαιτητής Μαυραντωνάκης αρνήθηκε δύο πέναλτι σε ισάριθμες περιπτώσεις όπου μετά από ενέργειες του Αργυρίου η μπάλα σταμάτησε στα χέρια αμυνομένων.

Διαιτητές: Μαυραντωνάκης (Χίου), Παπαδόπουλος (Δυτ. Αττικής)-Λυκομήτρος (Αργολίδας)

ΜΑΡΚΟ (Γιάννης Σιλεβίστας): Βουτσελάς, Μουστάκης, Φουάσης, Λαμπρόπουλος, Τσίκλος, Πίκουλης, Πιέτρης (89' Μουσταφίδης), Γκίκα (89' Αλέμης), Σουλελές (65' Βασιλειάδης), Πίκουλας (65' Χάιδος), Κράσι (82' Σούλτσε)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. (Λουκάς Καραδήμος): Ρουμπής, Μανδαμαδιώτης, Τσερκώνης (70' Κορώνης), Μενάι (91' Αντεμάι), Κρητικός, Γεραγωτέλλης (70' Νάτσος), Γάγγος (22' λ.τρ. Ντάφλας), Ρέτσος, Σαμαράς, Αντωνακόπουλος, Αργυρίου.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares