Κυριακή, 09 Απριλίου 2023 22:37

Μοιρασιά για Φωστήρα και Εθνικό Πειραιά

Ύστερα από ένα παιχνίδι στο γήπεδο «Σπ. Γαλαμπίδης» που θύμισε... ντέρμπι απ' τα παλιά, Φωστήρας και Εθνικός έμειναν στη «λευκή» ισοπαλία (0-0) και ουσιαστικά έχασαν κάθε ελπίδα για διεκδίκηση της πρώτης θέσης στον 5ο όμιλο.

Μπροστά σε αρκετό κόσμο και από τις δύο ομάδες, έγινε ένα πρώτο ημίχρονο το οποίο σε γενικές γραμμές ήταν ισορροπημένος, με τους κυανόλευκους να έχουν τον έλεγχο, αλλά και μία καλή στιγμή να προηγηθούν, όταν ο Φυλακτός απέκρουσε με τα πόδια σε γύρισμα του Δρόση. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 32', όταν η μπάλα σταμάτησε σε δοκάρι της εστίας από σουτ του Χριστόπουλου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι κιτρινόμαυροι ανέβασαν αισθητά την απόδοσή τους, κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, πίεσαν για το γκολ της νίκης και, μάλιστα, είχαν μία τεράστια ευκαιρία για να το πετύχουν λίγο πριν την εκπνοή. Αρχικά ο Κούμπουλα απέκρουσε σε κεφαλιά του Κρητικού και σην επαναφορά ο Νταούλιας από εξαιρετικά κοντινή απόσταση έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια προ κενής εστίας!

Διαιτητές: Μόσχου (Λασιθίου), Κατσαρός (Ευρυτανίας)-Αλεξοπούλου (Ανατ. Αττικής)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Φυλακτός, Τσουβαλτσίδης, Παρασκευόπουλος, Ξενοπανάγος, Πεχλιβανίδης, Πινιώτης, Θεοδωρίδης (80' Ανδριόπουλος), Φέκκας (85' Λαζαρίδης), Νταούλιας, Χριστόπουλος (80' Αλέξης), Κρητικός

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές): Κούμπουλα, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Κατσογιάννης, Θεοδώρου, Μαλάι (77' Παπαγεωργίου), Δρόσης (57' Σταύρου), Διάκος (77' Δώδας), Σάμιος (70' Μπερνιδάκης), Μακρυγιάννης, Αντωνίου (77' Κώστας).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares