Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 00:25

Λύτρωση στο 96' για τον Αλμυρό κόντρα στον Εθνικό Πειραιά

Τρίποντη... ανάσα πήρε ο Αλμυρός στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής και παρέμεινε στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν για τη σωτηρία τους μέχρι το τέλος!

Σε αμφίρροπο παιχνίδι με φινάλε «θρίλερ», η ομάδα του Γαζίου επιβλήθηκε με 2-1 του -αήττητου τις τελευταίες εννέα αγωνιστικές- Εθνικού χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πιερτζιακόμι στο 96ο λεπτό!

Οι Κρητικοί είχαν πάρει το προβάδισμα από το 8ο λεπτό χάρη σε κεφαλιά του Παγώνη μετά από κόρνερ του Πιερτζιακόμι (1-0), με τους Πειραιώτες να ισοφαρίζουν στο 39', όταν ο Δρόσης έπιασε το σουτ από θέση εκτός περιοχής και νίκησε τον Χανιωτάκη για το 1-1. Αφού πρώτα... τρόμαξαν στο 73' βλέποντας την μπάλα να σταματάει σε δοκάρι από το σουτ του Κώστα, οι παίκτες του Αλμυρού πανηγύρισαν τη νίκη στο 96', όταν ο Πιερτζιάκομι κέρδισε πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος για το 2-1!

Διαιτητές: Τσολακίδης, Γκούντας (Αθηνών)-Κουλοχέρης (Ανατ. Αττικής)

ΑΛΜΥΡΟΣ (Μανώλης Σουτζής): Χανιωτάκης, Ξενοκτιστάκης, Θεοδωράκης, Παγώνης, Πατινιώτης (78' Αμαραντίδης), Φυτόπουλος (70' Αρσενίδης), Μπάσιτς (78' Βουϊδάσκης), Αγαπάκης, Ενγκουέμ, Πιερτζιακόμι, Κατσικοκέρης (57' Μπανβό)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Βαγγέλης Χαντές): Κουμπούλα, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Κατσογιάννης, Θεοδώρου, Μαλάι, Δώδας (14' λ.τρ. Δρόσης), Πλουμάτος (78' Παπαγεωργίου), Μπερνιδάκης (64' Σάμιος), Μακρυγιάννης, Αντωνίου (64' Κώστας)

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares