Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 00:26

Μοιρασιά για Πόρο και ΑΟΑΝ

Αποτέλεσμα που για τη μία ομάδα ήταν καταδικαστικό και για την άλλη ασύμφορο, σημειώθηκε στην αναμέτρηση που έγινε στο Μαρτινέγκο.

ΑΟ Πόρου και ΑΟΑΝ έμειναν στο ισόπαλο 1-1, με τους γηπεδούχους να υποβιβάζονται με... μαθηματικό τρόπο και τους φιλοξενούμενους να μπλέκουν πάλι σε... περιπέτειες!

Η ομάδα του Α. Ανδρουλάκη είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες να προηγηθεί με ισάριθμες προσπάθειες που σταμάτησαν στα δοκάρια, σε κεφαλιά του Πιθαρούλη στο 15' και σε πλασέ του Μελισσόπουλου από θέση τετ α τετ με τον Ζαφείρη στο 17'. Αντ' αυτού, ο Πόρος ήταν εκείνος που πήρε το προβάδισμα στο 27' χάρη σε κεφαλιά του Καστελλιανάκη σε σέντρα του Πήλιου (1-0). Οι παίκτες του ΑΟΑΝ έψαξαν την απάντηση και ευτύχησαν να ισοφαρίσουν λίγο πριν την ανάπαυλα, στο 45', με σουτ του Φουκαράκη από θέση εκτός περιοχής (1-1).

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες ζήτησαν το γκολ της νίκης, είχαν εκατέρωθεν ευκαιρίες, με κυριότερη εκείνη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Μηνάς πλάσαρε προς τα δίτυα και ο Παπαδομιχελάκης έδιωξε πάνω στη γραμμή!

Διαιτητές: Λαθύρης, Παπαδόπουλος (Πειραιά)-Τσελεπίδης (Ανατ. Αττικής)

ΑΟ ΠΟΡΟΥ (Γιάννης Χατζησεβαστός): Δ. Ζαφείρης, Παπαδομιχελάκης, Αυγουστάκης, Νάκας (74' Αγριμάκης), Μπάμπης, Κουτάντος, Γροσδάνης (76' Αλ. Ζαφείρης), Πήλιος, Φρρόκου (64' Καλαϊτζάκης), Καστελλιανάκης, Μέμμος

ΑΟΑΝ (Αντώνης Ανδρουλάκης): Γιαγκιόζης, Τσανάι, Πιθαρούλης, Δολαψάκης, Πλουσής, Χύσι, Φουκαράκης, Αλεξάκης (56' Ζέλιος (90' λ.τρ. Μαρκάκης)), Μηνάς, Νοκαι (69' Λίτσκας), Μελισσόπουλος.

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares