Πέμπτη, 13 Απριλίου 2023 00:27

Η Μαρκό «λύγισε» τον Φωστήρα και βρίσκεται στο -2 από την κορυφή

Τα... ρέστα της για την κατάκτηση της πρώτης θέσης θα παίξει τις τελευταίες δύο αγωνιστικές η Μαρκό, που έχει μείνει να πιέζει ασφυκτικά τον πρωτοπόρο Γιούχτα!

Η ομάδα του Γ. Σιλεβίστα λύγισε και τον Φωστήρα, επικράτησε με 1-0 και διατηρήθηκε στο -2 από την κορυφή του 5ου ομίλου. Το γκολ της νίκης για τους πράσινους σημείωσε στο 72ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Νατσιόπουλος, ο οποίος είχε έρθει από τον πάγκο ένα τέταρτο νωρίτερα και... αποβλήθηκε στο 84' με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο δημοτικό στάδιο Μαρκόπουλου έγινε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και κάτω από έντονο άνεμο, ο οποίος στο πρώτο μέρος ήταν σύμμαχος του Φωστήρα και στο δεύτερο της Μαρκό. Στη σημαντικότερη στιγμή τους πριν το γκολ, οι γηπεδούχοι είδαν τον γκολκίπερ Μάνο να αποκρούει δύσκολα πάνω στη γραμμή από την επικίνδυνη εκτέλεση κόρνερ του Νατσιόπουλου στο 65ο λεπτό.

Στο 70' σημειώθηκε η φάση από την οποία προήλθε το μοναδικό γκολ της συνάντησης. Έπειτα από μεγάλη μεταβίβαση του Φουάση, ο Σουλελές πήρε την κεφαλιά με κατεύθυνση προς την περιοχή, ο Πίκουλης μπήκε στη φάση και αφού δέχθηκε μαρκάρισμα από τον Πεχλιβανίδη, έπεσε στο έδαφος με τον διαιτητή Χρόνη να δείχνει την άσπρη βούλα, σε μία απόφαση που δεν δέχθηκαν αδιαμαρτύρητα οι κιτρινόμαυροι. Ο Νατσιόπουλος εκτέλεσε εύστοχα και έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του. Στα τελευταία λεπτά ο Φωστήρας πίεσε για την ισοφάριση και, μάλιστα, στο 88' έχασε μία καλή ευκαιρία για να την πετύχει. Σε γέμισμα του Χριστόπουλου προς την περιοχή, ο γκολκίπερ Βουτσελάς βγήκε από την εστία του, η μπάλα έμεινε σε πόδια φιλοξενούμενων, από τον Πεχλιβανίδη πέρασε στον Λαζαρίδης, όμως εκείνος από πολύ πλάγια θέση και με αμυνόμενους μπροστά από την εστία σούταρε άουτ.

Διαιτητές: Χρόνης, Μαυρομάτης (Δυτ. Αττικής)-Πετρίδης (Πειραιά)

ΜΑΡΚΟ (Γιάννης Σιλεβίστας): Βουτσελάς, Μουστάκης, Τσίκλος, Λαμπρόπουλος, Φλώρος (57' Φουάσης), Μπέλερης, Πίκουλης, Πιέτρης (46' Βασιλειάδης), Πίκουλας (80' Μουσταφίδης), Γκίκας (57' Νατσιόπουλος), Σουλελές (87' Χάιδος)

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Μάνος, Τσουβαλτσίδης, Παρασκευόπουλος (68' Λαζαρίδης), Ξενοπανάγος, Πεχλιβανίδης, Νταούλιας (78' Μανωλάς), Χριστόπουλος, Θεοδωρίδης, Τζιάτζιος, Πινιώτης (46' Ανδριόπουλος), Φέκκας (68' Αλέξης).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares