Ελλάς Σύρου

Την αποχώρηση του από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα των Κυκλάδων ανακοίνωσε ο Γιώργος Φώσκολος.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Η μία μετά την άλλη κλείνουν οι μεταγραφές στην Ελλάς Σύρου, καθώς μετά την αποκάλυψη μας για την προφορική συμφωνία με τον Βασίλη Μπούνα, το syros-sports.gr και ο Μάκης Πρίντεζης, αποκάλυψαν την μεταγραφή του Κυριάκου Κολλιάκου που βρίσκεται ένα βήμα πριν την ανακοίνωση της από τον Συριανό σύλλογο.

Κατηγορία Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έναν ποδοσφαιριστή με τεράστια εμπειρία που μετρά περισσότερες από 380 συμμετοχές σε Εθνικές κατηγορίες είναι έτοιμη να αποκτήσει η Ελλάς Σύρου.

Κατηγορία Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Την μεταγραφή του Παναγιώτη Ραμπαβίλα η οποία ουσιαστικά έχει κλείσει πριν περίπου ενάμισι μήνα ανακοίνωσε πριν λίγο η Ελλάς Σύρου.

Κατηγορία Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ακόμα ένα ρεπορτάζ του sportcyclades.gr επιβεβαιώνεται πλήρως, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι πλέον απομένει μόνο η ανακοίνωση της απόκτησης του Κωνσταντίνο Κιρτζιαλίδη από την Ελλάς Σύρου.

Κατηγορία Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Πέρσι «έσκασε η βόμβα» της απόκτησης του Τόλη Λαλά από την Ελλάς Σύρου. Το «Lockdown» και η ματαίωση του πρωταθλήματος οδήγησαν τον ποδοσφαιριστή από τη Μυτιλήνη ξανά στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Κατηγορία Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Σαράντα μέρες μετά την αποκάλυψη μας για τις συζητήσεις μεταξύ της Ελλάς Σύρου και του Παναγιώτη Ραμπαβίλα ήρθε η οριστική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Κατηγορία Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Η Ελλάς Σύρου συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τον μεταγραφικό της σχεδιασμό, καθώς οι άνθρωποι του συλλόγου γνωρίζουν πολύ καλά ότι για να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου στη Γ΄ Εθνική, χρειάζεται ένα δυνατό ρόστερ με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. 

Κατηγορία Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Έναν ποδοσφαιριστή που θα δώσει ιδιαίτερη ποιότητα στα άκρα της επίθεσης της απόκτησε η Ελλάς Σύρου.

Κατηγορία Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του είναι ο Γιώργος Περιάλης, ο οποίος σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες θα λύσει τη συνεργασία του με την Ελλάς Σύρου.

Κατηγορία Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Ο εκπρόσωπος της Ελλάς Σύρου στη γενική συνέλευση της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Νικόλαος Δεληγιάννης ανέπτυξε τις θέσεις της ομάδας του.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Μανώλη Μουλίδη ανακοίνωσε η διοίκηση της Ελλάς Σύρου.

Κατηγορία Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Την επέκταση της συνεργασίας με τον Χάρη Παράβαλο ανακοίνωσε η Ελλάς Σύρου.

Κατηγορία Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Λευτέρη Μπάιλα ανακοίνωσε η Ελλάς Σύρου.

Κατηγορία Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας με την Ελλάς Σύρου έκανε ο  Δημήτρης Σαμανίδης.

Κατηγορία Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
Σελίδα 1 από 14

LIFT.TEK

Ovo iatrika 350

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35