Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019 11:41

Η απάντηση του Ειρηναίου Φρέρη στον ΑΟ Πάγου

Την δική του απάντηση στην ανακοίνωση του ΑΟ Πάγου που στοχοποιεί την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Κυκλάδων έδωσε μέσω προσωπικής του δήλωσης ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Ειρηναίος Φρέρης.

Συγκεκριμένα, ο Πάγος μίλησε στην ανακοίνωση του για προβληματικούς ορισμούς στις κατηγορίες Κ16 και Κ18, με τον κ. Φρέρη να απαντά ότι, οι αγώνες προγραμματίζονται 1 μήνα νωρίτερα και αυτό είναι γνωστό σε όλους, ενώ παράλληλα, όπως το έχει κάνει και στο παρελθόν,  καταγγέλλει έλλειψη επικοινωνίας με την συγκεκριμένη ομάδα.

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Φρέρη:

«Η Ενωση μετά από χρόνια και για πρώτη φορά τολμά και προγραμματιζει" αγώνες για ένα μηνα, τουλαχιστον 100 παιχνίδια.

Με όλα τα Σωματεία έχει άριστη επικοινωνία και πρόβλεψη για αγώνες και μετακινήσεις.... Ο Α.Ο. ΠΑΓΟΥ έχοντας προφανώς προβλήματα με άλλα Σωματεία και για τους δικούς του λόγους "καρφώνει" σημερα την Ένωση...

Ότι έχει ζητήσει και ήταν εφικτό έγινε... Όλα τα άλλα εκ του πονηρού. Ξανασκεφτείτε το αφού πρώτα μάθετε βασικές έννοιες επικοινωνίας.

Οι εποχές άλλαξαν και μαζί και το ποδόσφαιρο. Ακολουθείστε και τον άλλο δρόμο, τον κοινό που δεν κυνηγάμε φαντάσματα, αλλά την μπαλλα... Οπότε θέλετε, τα γραφεία και τα κινητά της Ένωσης είναι ανοικτά, σε όλους..».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares