Σάββατο, 09 Μαρτίου 2019 14:28

Αποχώρηση Αυγουλέα από τον Καρτεράδο

Με δήλωση του ο Γιώργος Αυγουλέας γνωστοποίησε μέσω του sportcyclades.gr την πρόθεση του να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου, ευχαριστώντας παράλληλα τα πρόσωπα που συνεργάστηκε και που του έδωσαν την ευκαιρία να περάσει όμορφες στιγμές με το σύλλογο της Σαντορίνης.

Ο έμπειρος κόουτς είχε αναλάβει τις τύχες της ομάδας στις 9/11 συμβάλλοντας τα μέγιστα στην είσοδο της ομαδας στα Play off, αντικαθιστώντας τον Γρηγόρη Καλιακούδα.

Αναλυτικά, το σχόλιο του

Πάρα πολλά ευχαριστώ στον Γρηγόρη Καλιακούδα που βοήθησε πολύ ώστε να ξεκινήσει δυναμικό ο Καρτεράδος. Επίσης μεγάλο ευχαριστώ που μου έδωσε τη δυνατότητα να γνωρίσω τον υπέροχο άνθρωπο και πρόεδρο της ομάδας, κύριο Μιχάλη Καβαλάρη με τον οποίο είχε μια πολύ όμορφη συνεργασιας, να γνωρίσω επίσης την Κυρία Ευαγγελία Άγα την ψυχή και την μαμά του Καρτεράδου που στήριξε τη προσπάθεια. Φυσικά για τη χαρά που ένιωθα κάθε φορά από την καθημερινή συναναστροφή με αυτά τα καταπληκτικά παιδιά-ποδοσφαιριστές που μου έδωσαν σεβασμό και αγάπη και τέλος τους γονείς των μικρών παιδιών για τις πολύ ωραίες στιγμές που έζησα με τους μικρούς μου φίλους.

Ευχαριστώ.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares