Σάββατο, 25 Μαΐου 2019 01:25

Ροδόπουλος: Κανένας δεν μπορεί να καπηλευθεί την επιτυχία... ήταν συλλογική προσπάθεια

Για να φτάσει στην κορυφή, σίγουρα το πρώτο πράγμα που χρειάζεσαι σαν ομάδα είναι να έχεις έναν σωστό προγραμματισμό και να μπορείς να ξεπερνάς τα προβλήματα που μπορεί να σου προκύψουν μέσα σε μία χρονιά που εξ αρχής έχεις θέσει υψηλούς στόχους και η αποτυχία ίσως είναι μία παράμετρος που παλεύεις καθημερινά μαζί της.

Όλα τα παραπάνω σίγουρα ισχύουν και στην περίπτωση της πρωταθλήτριας, Άνω Μερά , η οποία μετά από μία χρονιά, δύσκολη, με δύο αλλαγές προπονητών κατάφερε να κατακτήσει τον στόχο που είχε θέσει και πλέον να κάνει τα πλάνα της για την Γ΄ Εθνική.

Σε μία επιτυχία σίγουρα μερίδιο έχουν όλοι οι συντελεστές, από τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές, μέχρι και την διοίκηση που πασχίζει ώστε όλα να λειτουργούν τέλεια υπέρ του συνόλου.

Ένας από αυτούς τους ανθρώπους είναι και ο ταμίας της Άνω Μερά, κ. Λευτέρης Ροδόπουλός, ο οποίος με δήλωση του στο sportcyclades.gr, θέλησε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους, σχετικά με κάποιες ανακρίβειες που ειπώθηκαν και είχαν να κάνουν με την στελέχωση της ομάδας.

Αναλυτικά, ο κύριος Ροδόπουλος, δήλωσε:

«Μετά το τέλος μίας δύσκολης σεζόν νοιώθω την ανάγκη να τοποθετηθώ, αφού θεωρώ ότι μέσα σε ένα πετυχημένο βάσει αποτελεσμάτων σύνολο δεν πρέπει να υπάρξουν λανθασμένες εντυπώσεις.

Σαν άνθρωπος που έχω τη χαρά να ζω από μέσα τα πράγματα που συμβαίνουν και συνέβησαν στην ομάδα, θέλω να ξεκαθαρίσω ότι η χρονιά για εμάς στέφθηκε από επιτυχία, όχι για έναν, αλλά για πολλούς λόγους.

Διάβασα κάτι που δεν ισχύει ότι, πρώην προπονητής έφερε στην ομάδα τους περισσότερους ποδοσφαιριστές, πράγμα που αποτέλεσε τη βάση της φετινής επιτυχίας.

Σαφώς και ο πρώην προπονητής έχει ένα μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία, όμως θα πρέπει να επισημάνω ότι, οι βάσεις μπαίνουν σιγά-σιγά και σταθερά τα τελευταία τρία (3) χρόνια, με τότε προπονητή τον κ. Νίκο Τζιόβα και κορμό ποδοσφαιριστών που ήταν από τότε μέχρι σήμερα στην ομάδα.

Η δουλειά που ήδη είχε γίνει σε συνδυασμό με την ενίσχυση της ομάδας μετά τις περσινές εκλογές και τις μεταγραφές που έγιναν όλη τη σεζόν, όπου ο πρόεδρος και έτρεξαν και αναζήτησαν για τα θέματα όλων των μεταγραφών, πλην δύο (2) παικτών (η αλήθεια είναι ότι ήταν πάρα πολύ καλοί) που μπορεί να ισχυριστεί ο πρώην προπονητής ότι ήρθαν από εκείνον, αλλά και οι δουλειά που έγινε από τους επόμενους προπονητές μας έφεραν στο σημερινό αποτέλεσμα.

Όλοι βοήθησαν από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο και θα πω κατηγορηματικά ότι τη μερίδα του λέοντος δεν μπορεί να την καπηλευθεί κανείς εκτός από τα παιδιά που έδωσαν το είναι τους στον αγωνιστικό χώρο ολόκληρη τη σεζόν.

Θέλω να ευχαριστήσω, προσωπικά, πάρα πολύ όλα τα παιδιά που έχω συνεργαστεί μαζί τους, γιατί περάσαμε δυσκολίες, αλλά στο τέλος καταφέραμε το κάτι παραπάνω που αποτελούσε όνειρο για όλους μας!!!»,

60848309_339782170064142_8221021661760061440_n_f2c2e.jpg

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares