Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 20:39

Γιώργος Ρούσσος: Σοβαροί και αποφασιστικοί για την πρόκριση στη Σέριφο

Σε οδύσσεια αναμένεται να εξελιχθεί το ταξίδι του ΑΟ Σύρου στη Σέριφο για τον αγώνα της φάσης του Κυπέλλου Κυκλάδων «HAUSBRANDT», αφού η ομάδα θα αναχωρήσει από την πρωτεύουσα των Κυκλάδων στις 7 το πρωί και αναμένεται να επιστρέψει στη βάση της μετά τα μεσάνυχτα.

Μοναδικό αγωνιστικό πρόβλημα για τους ‘’Συριανούς’’ είναι αυτό του Φιλίππου που έχει ενοχλήσεις και είναι αμφίβολος για το παιχνίδι, ενώ ο Παναγιώτης Ραμπαβίλας έχει μπει κανονικά στο πρόγραμμα και θα δώσει το παρόν στη δύσκολη αυτή αναμέτρηση.

Σοβαρότητα και αποφασιστικότητα ζήτησε ο τεχνικός της ομάδας Γιώργος Ρούσσος από τους παίκτες του, καθώς η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι ένας από τους στόχους της ομάδας: «Μετά το πρωτάθλημα, στόχος για τον ΑΟ Σύρου είναι πάντα και η κατάκτηση του κυπέλλου. Σίγουρα αυτό θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με αυτό του πρωταθλήματος λόγω που είναι νοκ άουτ. Θα πρέπει να φανούμε συγκεντρωμένοι και αποφασιστικοί για να πάρουμε την πρόκριση, αγωνιζόμενοι σε ένα γήπεδο με ιδιαιτερότητες, απέναντι σε μία ομάδα που μας έβαλε δύσκολα στο πρωτάθλημα».

Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν για δεύτερη φορά την τελευταία εβδομάδα, αφού στον αγώνα που έγινε στις 1/12 ο ΑΟΣ είχε φύγει από τη Σέριφο με νίκη ανατροπή 1-2.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 12:00, με διαιτητή τον κ. Γουίνδο Ρούσσο και βοηθούς τους κ.κ. Μουτάφη και Γρυπάρη.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares