Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020 14:55

Βολές ΑΕ Μυκόνου κατά Πανναξιακού και δημοσιογράφου

Στην φωτογραφία ο φυσικοθεραπευτής και αντιπρόεδρος του Πανναξιακού Βαγγέλης Κάρλοβιτς παρέχει τις πρώτες βοήθειες σε ποδοσφαιριστή της ΑΕ Μυκόνου Στην φωτογραφία ο φυσικοθεραπευτής και αντιπρόεδρος του Πανναξιακού Βαγγέλης Κάρλοβιτς παρέχει τις πρώτες βοήθειες σε ποδοσφαιριστή της ΑΕ Μυκόνου

Με ανακοίνωση της η ΑΕ Μυκόνου βάλει κατά του Πανναξιακού και της οργάνωσης του στο τουρνουά φιλικών της Νάξου, ενώ ζητάει συγνώμη από την διαιτητή Ιουλιανή Ψαρρά για την συμπεριφορά του Ανδρέα Σκέντζου.

Επίσης, η ΑΕ Μυκόνου εμπλέκει δημοσιογράφο, τον οποίο οποίο αποκαλεί ''Χασάπη'' και αν καταλάβαμε καλά από τον ασύντακτο και ανορθόγραφο τρόπο γραφής, κατηγορεί για διάφορα, μεταξύ αυτών και το γεγονός ότι έκανε σωστά τη δουλειά, δηλαδή ζήτησε να σχολιαστεί η ανακοίνωση του Πανναξιακού (σ.σ. ελπίζουμε η ανακοίνωση να μην έχει γραφτεί από συνάδελφο).

Διαβάστε το κείμενο: 

Με έκπληξη διάβασαμε μεταμεσονύκτια ανακοίνωση της ομάδας του ΠΑΝΑΞΙΑΚΟΥ αναφορικά με το τουρνουά που λάβαμε μέρος στη ΝΑΞΟ.
Προς αποκατάσταση της αλήθειας του φίλαθλου κόσμου των Κυκλάδων η απάντηση μας έχει μόνο έναν τίτλο.
«Μας χρώσταγαν μας πήραν και το βόδι»
Στο τουρνουά που λάβαμε μέρος και για το όποιο πληρώσαμε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό να πάμε στη Νάξο για να εξυπηρετηθούν στο πλαίσιο της προετοιμασίας όλες οι ομάδες των ΚΥΚΛΑΔΩΝ στην Γ´Εθνική και να δώσουμε φιλικά ματς μάθαμε την επόμενη μέρα...

Το τουρνουά ήταν επιεικώς απαράδεκτα οργανωμένο.

1)Με έναν διαιτητή και μια επόπτη γραμμών που κάλυπτε τα οφσάιντ μόνο από την μια πλευρά.

2)Χωρίς καμία μέριμνα για το πρόγραμμα, παγκόσμια πρωτοτυπία να αγωνίζεται μια ομάδα στις 17:45 και να ξαναπαίζει πάλι δυο ώρες μετά με τους ίδιους παίκτες.Εγκληματικό για την υγεία των αθλητών.

3)Με ένα κακό αγωνιστικό χώρο καθώς 3 ποδοσφαιριστές μας έφυγαν με μυϊκά τραύματα, ένας από την ομάδα της Σαντορίνης διανυκτέρευσε στο νοσοκομείο τραυματίας, από τα ματς λόγω της ακατάλληλοτητας και του γηπέδου( σκαμμένο παντού με λακούβες )

4)Παρουσία μελών της ομάδας μας στο γήπεδο ουδέποτε υπέπεσε στην αντίληψη καμία διένεξη κατά την διάρκεια αλλά και το τέλος του αγώνα του προπονητή μας με μέλη του ΔΣ του Παναξιακού

5)Καμία μέριμνα για την εφαρμογή του υγειονομικού πρωτοκόλλου δεν έγινε καθώς η κεντρική πόρτα του γηπέδου ήταν ανοιχτή και στις εξέδρες βρέθηκαν παραπάνω από 50 φίλαθλοι.Για να τα λέμε όλα στην κανονική τους διάσταση αφού το επιθυμείτε και κάνατε την αρχή.

Και τέλος για την αποκατάσταση της αλήθεια επειδή ως ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ ξέρουμε να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας:

6)Η συμπεριφορά του προπονητή μας στην επόπτη κατά την διάρκεια του αγώνα δεν επικροτείται από κανέναν και στο πλαίσιο αυτό ζητάμε επίσημα συγγνώμη από την επόπτη κ. Ιουλιανή Ψαρρά όπως θα ζητηθούν σχετικά εξηγήσεις και από τον τεχνικό της ομάδας μας.

Το ήθος και η ιστορία του ποδοσφαίρου στη Μύκονο δεν αφήνουν κανένα περιθώριο σε κανένα να παίζει με τις προθέσεις μας που είναι η ευγενής άμιλλα που πρεσβεύουμε χρόνια.

Υ.Γ Ο «δημοσιογράφος» που σας ενέπλεξε στο ατόπημα να βγάλετε δελτίο τύπου μεσάνυχτα με επιθετικό ύφος εναντίον μας,γιατί νωρίτερα κανείς απο την ομάδα μας δεν έκανε δηλώσεις,ενώ νωρίτερα καλούσε τηλεφωνικά παράγοντες της ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ να σχολιάσουν το δελτίο τύπου που αναρτήσατε κατόπιν, να γνωρίζει ότι έχουν γνώση οι φύλακες πλέον.
Το πρωί χασάπης και το απόγευμα ρεπόρτερ δεν γίνεται.

Δ.Σ ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares