Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2014 15:56

Πανίσχυρος ο Πάγος… Πήρε και Ξένο

Την δεύτερη μεταγραφική βόμβα ρίχνει ο Πάγος στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου, καθώς σήμερα ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΑΟ Μυκόνου Σπύρο Ξένο, ο οποίος μέχρι το τέλος της σεζόν θα φορά τη φανέλα των κόκκινων της Σύρου.

Πλέον ο Πάγος αλλάζει αγωνιστικό επίπεδο και μπαίνει δυναμικά στην υπόθεση μπαράζ, καθώς μετά την απόκτηση του Γιάννη Τσάλμα προσθέτει στο ήδη ποιοτικό του ρόστερ ακόμα ένα πολυσύνθετο - ποιοτικό παίκτη, που μπορεί να δώσει λύσεις σε οποιαδήποτε θέση.

Η τεράστια εμπειρία του Σπύρου Ξένου καταγράφεται με αριθμούς, καθώς ο παίκτης έχει πάρα πολλές συμμετοχές στη Δ’ Εθνική, τόσο με τον Αστέρα Αμαλιάδας όπου αγωνιζόταν για εφτά (7) χρόνια, όσο και με τον ΑΟ Μυκόνου, όπου με έξι (6) χρόνια συνεχούς παρουσίας ήταν ένας από τους κύριους συντελεστές της ομάδας.

Το ντεμπούτο του Ξένου αναμένεται να γίνει στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με την Υδρούσα. Ο Ίδιος ο παίκτης σε δηλώσεις του στο S.C. τόνισε για τη μεταγραφή του: «Είμαι ευχαριστημένος που θα παίξω για τον Πάγο. Αποφάσισα να πω το ναι στους ανθρώπους της διοίκησης, που με πλησίασαν με ωραίο τρόπο, ενώ μου έκαναν και μία πάρα πολύ καλή προσφορά. Ο Πάγος με καλύπτει αυτό το διάστημα, καθώς έχω επαγγελματικές υποχρεώσεις, που μπορώ να τις συνδυάσω με το ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να τονίσω ότι στην απόφαση μου σημαντικό ρόλο έπαιξε και η παρουσία στην ομάδα του φίλου μου Γιάννη Τσάλμα».

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares