Κυριακή, 20 Ιουλίου 2014 11:51

Ελεύθερο το «Κανόνι» του Αίαντα

Ο Ηλίας Κώτσης έμεινε ελεύθερος από τον Αίαντα Σύρου και ετοιμάζεται για το επόμενο σταθμός της καριέρας του. Ο Ηλίας Κώτσης έμεινε ελεύθερος από τον Αίαντα Σύρου και ετοιμάζεται για το επόμενο σταθμός της καριέρας του.

KOTSIS SIMAΣτους θεσμούς της ΕΠΣ Κυκλάδων δεν υπάρχει η βράβευση του πολυτιμότερου παίκτη, όμως αν αυτός υπήρχε κάλλιστα ο πρώτος που θα διεκδικούσε αυτόν τον τίτλο θα ήταν ο Ηλίας Κώτσης, ο οποίος αν και αποτέλεσε μεταγραφή του Ιανουαρίου για τον Αίαντα Σύρου, στη συνέχεια αποδείχτηκε "ο χρυσός σκόρερ" για την ομάδα του, καθώς με 8 γκολ σε 13 ματς ήταν αυτός που σήκωσε το μεγάλο βάρος τις επιτυχίας των πρωταθλητών.

Ο Κώτσης και τα τέρματα που πέτυχε έγινε ταυτόσημο με τις νίκες της ομάδας της Σύρου, καθώς στατιστικά όταν αυτός έσπρωχνε την μπάλα στα δίχτυα η ομάδα του πάντα κέρδιζε, ενώ λίγο έλειψε να γίνει ο παίκτης που θα έγραφε ιστορία για την πρώην του ομάδα όταν στο 65΄του αγώνα με τον Αιολικό στην Μυτιλήνη με μία επέλαση που κατέληξε σε σουτ είδε την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι, χάνοντας μοναδική ευκαιρία για την άνοδο του Αίαντα στην Γ΄Εθνική.

Πλέον ο Ηλίας Κώτσης είναι ελεύθερος να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς εδώ και λίγες ημέρες είναι ελεύθερος από τον Αίαντα. Όπως είναι φυσικό πολλές είναι η ομάδες που θέλουν να τον αποκτήσουν, καθώς ο ίδιος εξετάζει προτάσεις που έχει τόσο από ομάδες της Γ΄Εθνικής, όσο και από ομάδες του τοπικού, μεταξύ αυτών και κάποιες από τις Κυκλάδες.

KOTSIS FASI ME AOSKOTSIS ME AIOLIKO 1KOTSIS ME YDROYSA

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares