Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2015 16:15

Δυνατό γκρουπ επαναφέρει την Ελλάς Σύρου;

Οι εκλογικές αρχαιρεσίες και οι προετοιμασίες των ομάδων, όσο και τα «μαγειρέματα» για τη νέα χρονιά βρίσκονται στο αποκορύφωμα τους.

Πολλά μπορεί να ακούγονται κάθε μέρα, κάποια από τα οποία δεν είναι καν άξια λόγου. Όμως υπάρχουν και κάποιες σοβαρές σκέψεις, οι οποίες μας έχουν

ELLAS KOYPA

 

απασχολήσει στο παρελθόν και όπως αποδεικνύεται σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχουμε θα μας απασχολήσουν και πάλι άμεσα.

Μία από αυτές τις σκέψεις που ήδη έχει προχωρήσει σε συζήτηση είναι αυτή κάποιων ανθρώπων στη Σύρο που θέλουν την επαναδραστηριοποίηση του ιστορικού σωματείου της Ελλάς Σύρου.

Μάλιστα οι πηγές μας αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα γκρουπ επιτυχημένων και επιφανών επιχειρηματιών και πολιτών της πρωτεύουσας, οι οποίοι έχουν ήδη κάνει τις πρώτες μεταξύ τους συζητήσεις, που δεν έμεινα σε φιλολογικό επίπεδο αφού έχει δοθεί το πράσινο φως για την έναρξη των διαδικασιών και μάλιστα έχει ξεκαθαριστεί και πως μπορεί να συνδράμει ο καθένας.

Μάλιστα ο σχεδιασμός αναφέρει επαναδραστηριοποίηση με τμήματα υποδομών σε πρώτη φάση και την δεύτερη χρονιά σύσταση ανδρικής ομάδας.

Όπως προείπαμε όλα αυτά προς το παρόν παραμένουν σοβαρές σκέψεις και διαβουλεύσεις. Μένει πλέον να δούμε κατά πόσο θα υλοποιηθούν και θα προχωρήσουν.

OMADA D ETHNIKI

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares