Κυριακή, 27 Νοεμβρίου 2011 13:38

Έμειναν στο Χ Πανθηραϊκός και Νηρέας

pan8iraikos_nireas_2010

Σε ένα ιδιαίτερα όμορφο και δυνατό παιχνίδι  που διεξήχθη στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου, Πανθηραϊκός και Νηρέας έμειναν ισόπαλοι στο 1-1, μοιραζόμενοι βαθμούς και εντυπώσεις.

Το παιχνίδι παρακολούθησαν περίπου 70 φίλοι του ποδοσφαίρου, καθώς το κρύο, εμπόδισε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο. Στο παιχνίδι αυτό ο Πανθηραϊκός παρουσιάστηκε με διαφοροποιημένα πρόσωπα, λόγω των αρκετών απουσιών, όπως αυτές του Παναγιωτίδη, του Ρενιέρη και του Σορώτου.

Μόλις στο 3' είχαμε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς για τους φιλοξενούμενος, όμως το κοντινό πλασέ του επιθετικού του Νηρέα εξουδετέρωσε πολύ όμορφα ο Ξαγοράρης. Στην αντεπίθεση ο Αρβανίτης κάνει τη σέντρα από τα αριστερά και ο Κελίδης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα μόλις άουτ. Στο 32' ο Πανθηραϊκός ευτύχησε να προηγηθεί, όταν μετά από κεφαλιά πάσα του Κελίδη Σταύρου, ο Κελίδης Γιώργος με δυνατό σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου οι δύο ομάδες έκαναν αρκετά λάθη στο χώρο της μεσαίας γραμμής, με αποτέλεσμα να μη σημειωθούν σημαντικές ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες. Στο ημίχρονο του παιχνιδιού είχαμε αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα του Πανθηραϊκού, με τον Μαρίνι να περνά στη θέση του Δαμίγου.Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Πανθηραϊκό να χάνει σημαντική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του, όταν στο 46΄η κοντινή προβολή του Κελίδη Σ. εξουδετερώθηκε από τον τερματοφύλακα του Νηρέα Παπαδάκη. Στο 66' ο Νηρέας έφτασε στην ισοφάριση, όταν ο αρχηγός των φιλοξενούμενων έστειλε στη μπάλα στην αριστερή γωνία του Ξαγοράρη, με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Στο 72΄ και πάλι ο Μοστράτος εκτέλεσε απευθείας φάουλ, όμως αυτή τη φορά ο Ξαγοράρης με εντυπωσιακή εκτίναξη στην πάνω δεξιά γωνία εξουδετέρωσε τον κίνδυνο. Στο 77΄ ο Πανθηραϊκός χάνει πολύ σημαντική ευκαιρία για να περάσει και πάλι μπροστά στο σκορ. Μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μηνδρινού, ο Κουλόλι απειλεί με τακουνάκι, αποκρούει ο Παπαδάκης και η μπάλα στρώνεται στον Μαρίνι που σουτάρει δυνατά όμως η μπάλα βρίσκει στα σώματα. Στη συνέχεια της φάσης η σέντρα σουτ του Πέκα περνάει ψηλά άουτ. Ο Πανθηραϊκός αρχίζει να πιέζει όλο και πιο έντονα και στο 82 μετά από προσπάθεια του Αρβανίτη η μπάλα κτυπάει στο δοκάρι και βγαίνει κόρνερ. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ η κεφαλιά του Γιαννακόπουλου αποκρούεται από τον Παπαδάκη. Λίγο αργότερα ο Νομικός βρέθηκε σε θέση βολής όμως το σουτ του έφυγε λίγο άουτ. Στο 90' ο Πανθηραϊκός χάνει την πιο σημαντική του ευκαιρία για να μπει μπροστά στο σκορ, όμως την πολύ καλή κεφαλιά του Γιαννακόπουλου απομακρύνει με υπερένταση ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων. Λίγο αργότερα ο Νηρέας χάνει μοναδική ευκαιρία να κλέψει τη νίκη, όμως το πλασέ του Τόδρη στην αντεπίθεση δεν βρήκε στόχο.

Έτσι το τελικό σφύριγμα της λήξης του διαιτητή Ζαράνη βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες. Οι άνθρωποι του Πανθηραϊκού ήταν εμφανώς απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα, καθώς θεώρησαν πως έχασαν ένα «δικό τους» ματς, ενώ από την άλλη οι άνθρωποι του Νηρέα εμφανίστηκαν ικανοποιημένοι για τον βαθμό που κατάφεραν να αποσπάσουν.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ Α.Ο: (ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ(Τ)(C), ΔΑΚΟΥΤΡΟΣ, ΝΟΜΙΚΟΣ, ΚΟΥΛΟΛΙ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ, ΔΑΜΙΓΟΣ (ΜΑΡΙΝΙ 46'), ΚΕΛΛΙΔΗΣ Σ. (ΜΥΛΩΝΑΣ 88'),  ΚΕΛΙΔΗΣ Γ. ΜΗΝΔΡΙΝΟΣ, ΠΕΚΑ.

ΑΝΑΠΛΗΩΜΑΤΙΚΟΙ: ΜΥΛΩΝΑΣ, ΜΑΡΙΝΙ, ΠΕΛΕΚΗΣ, ΛΥΓΝΟΣ Λ. , ΝΟΜΙΚΟΣ, ΒΑΖΑΙΟΣ, ΛΥΓΝΟΣ Ν.

Α.Μ.Ε.Σ ΝΗΡΕΑΣ: (ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.) ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ, ΡΟΥΣΣΟΣ Π., GEBORYS Ε., ΔΕΛΗΜΠΑΛΤΑΔΑΚΗΣ Μ., ΜΠΑΡΜΠΑΡΗΓΟΣ Π., ΧΑΧΗΙJA (ΚΡΗΤΙΚΟΣ 91'), ΡΟΥΣΣΟΣ Μ. TETLA Φ., METAJ, ΠΡΑΜΑΤΙΑΣ ( ΤΟΔΡΗΣ 75'), ΜΟΣΤΡΑΤΟΣ(C)

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ: ΜΙΝΓΚΟ,ΤΟΔΡΗ Κ., ΚΡΗΤΙΚΟΣ, ΚΑΡΠΟΔΙΝΙΔΗΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ : ΖΑΡΑΝΗΣ - ΑΡΜΑΚΟΛΑΣ - ΑΝΤΙΜΙΣΑΡΗΣ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares