Παρασκευή, 04 Μαΐου 2012 21:40

Άξια πρωταθλήτρια η Άνω Μερά Μυκόνου!

ano mera prota8litria-2012-panigirismoi-stin-ano-syro

Πριν λίγο ολοκληρώθηκε το τελευταίο παιχνίδι της Άνω Μεράς Μυκόνου για το φετινό πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Α.Ο. Πάγου, όπου επικράτησε με 0-3 στο γήπεδο της Άνω Σύρου κατακτώντας και μαθηματικά τον τίτλο ο οποίος ήταν ο δεύτερος συνεχόμενος μέσα σε δύο χρόνια από το Β΄ τοπικό πρωτάθλημα!

Syros raouzaiosΣτο αγωνιστικό μέρος το πρώτο ημίχρονο ήταν καλό και για τις δύο ομάδες όπου και μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι με την πρώτη φάση του αγώνα να την έχει η Άνω Μερά με τον Θεοχάρη να βγαίνει απέναντι στον Μαρμαγκιώλη από τα αριστερά στο 14΄ και να στέλνει την μπάλα έξω. Την απάντηση για τον Πάγο την έδωσε στο 20΄ ο Χούρος με σουτ έξω από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι του Αγγελίδη.

Ένα λεπτό αργότερο ο Θεοχάρης και πάλι χάνει την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ όμως ο Μαρμαγκιώλης διώχνει την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 38΄ Ο Μαρτίνος έρχεται να ισοφαρίσει τα δοκάρια για την Άνω Μερά έπειτα από σουτ που επεχείρησε στο 38΄. Λίγα λεπτά πριν την λήξη του πρώτου μέρους, στο 41΄, ο Τόσκα χάνει και αυτός την ευκαιρία να σκοράρει από κοντά.

pagos-ano-mera-4-5-2012-2

Στο δεύτερο μέρος οι Μυκονιάτες έδειξαν ότι ήθελαν όσο τίποτα άλλο το παιχνίδι και στην ουσία το πρωτάθλημα μπαίνοντας δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 47΄ ο Κατρατζόπουλος με Syros raouzaiosκεφαλιά έδειξε τον δρόμο προς την νίκη ανοίγοντας το σκορ. Το 0-2 δεν άργησε να γίνει και στο 55΄ ο Κουκάς Ζ. με σουτ έφερε την Άνω Μερά κοντά στον τίτλο. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Κουκάς Μ. στο 85΄ ο οποίος με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 0-3 για τους Μυκονιάτες οι οποίοι στέφτηκαν και τυπικά πρωταθλητές Κυκλάδων για την φετινή σεζόν αφήνοντας πίσω τους την Άνω Σύρου που περίμενα το σημερινό στραβοπάτημά της για να διεκδικήσει τον τίτλο!

Α.Ο. Πάγου (Ξενικάκης), Μαρμαγκιώλης, Κουμπής, Βαμβακάρης, Πάσχος, Ρούσσος, Βαρθαλίτης, Μπαλόπιτας, Μανωλιός, Τρόκα, Χούρος, Πρίντεζης.

Πρελορέντζος, Κρεμώνας, Πάπιτσης, Μάτσικας, Ζουλουφός, Γεράρδης.

Άνω Μερά Μυκόνου (Ζιόβας), Αγγελίδης, Ονουφέρκο, Καρατζόπουλος, Γάτσος, Κεραμύδας, Ασημομύτης, Μαρτίνος, Ψυχράμής, Θεοχάρης, Κουκάς, Τόσκα.

Αμπτούν, Δήμας, Ασημομύτης, Λυκούρης, Κουκάς Πετράκης, Μονογιός


Το βίντεο ειναι απο το syrostoday.gr

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares