×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 81

Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2012 21:22

Αγχωτική πρεμιέρα για τον Πάγο

pagos-serifos-8-10-2012-0

Τον ενθουσιασμό της ομάδας του Α.Ο. Σερίφου που πραγματοποίησε την παρθενική της συμμετοχή στο κυκλαδίτικο πρωτάθλημα, είχε να αντιμετωπίσει ο Α.Ο. Πάγου, όπως και το άγχος της πρεμιέρας.

Καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα ο Πάγος είχε τον πρώτο λόγο καθώς είχε την κατοχή της μπάλας αλλά και τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ.

pagos-serifos-8-10-2012-1

Στο 1ο ημίχρονο ο Πάγος έφτασε αρκετές φορές σε πλεονεκτική θέση για ν’ ανοίξει το σκορ με κορυφαίες στιγμές το σουτ εκτός περιοχής του Πρίντεζη στο 28’ που βρήκε την κάθετη δοκό αλλά και την κεφαλιά του Ρηγούτσου ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν την ανάπαυλα.

Δοκάρι όμως είχε και ο Α.Ο. Σερίφου στο 40’, όταν σε αντεπίθεση που εκδηλώθηκε βρήκαν κενούς χώρους καθώς οι παίκτες του Πάγου είχαν προωθηθεί για κόρνερ, αλλά το σουτ του Ρώτα μέσα απ την μικρή περιοχή βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

pagos-panigirismoi

Λίγα λεπτά αργότερα όμως και συγκεκριμένα στο 45’, ο Α.Ο. Σερίφου ευτύχησε ν’ ανοίξει το σκορ σε μια φάση καρμπόν της προηγούμενης και με δεύτερη προσπάθεια του Ρώτα μετά από σουτ του Μποφίλιου κατάφερε να τη σπρώξει στα δίχτυα και να κάνει το 0-1 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 2ο ημίχρονο ο Α.Ο. Πάγου μπήκε στο γήπεδο με μοναδικό σκοπό την ανατροπή. Μόλις στο 47’ ο Πάγος απείλησε αρχικά με τον Πρίντεζη να βρίσκει για 2η φορά το σουτ του στο δοκάρι, ενώ στο 65’ τον κεραυνό του Ρούσσου Γ., απέκρουσε ο Βαλσαμάκης διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ απ’ όπου προήλθε και η ισοφάριση για τον Πάγο με τον Πρίντεζη να παίρνει την κεφαλιά μέσα απ την μικρή περιοχή.

pagos-serifos-8-10-2012-3

Το 2-1 σημειώθηκε αμέσως μετά με ένα πολύ όμορφο γκολ, όταν με καλή κυκλοφορία της μπάλας που ξεκίνησε από την άμυνα και τελικά έφτασε στα πόδια του Ρηγούτσου που ήταν σε αρκετά πλάγια θέση μέσα στην περιοχή και με σουτ στην απέναντι γωνία έβαλε μπροστά την ομάδα του.

Την ανατροπή ολοκλήρωσε στο 87’ και πάλι ο Πρίντεζης, όταν ο Ρούσσος Γ. με κάθετη πάσα τον έβγαλε τετ α τετ και πλάσαρε όμορφα στη γωνία του Βαλσαμάκη σφραγίζοντας έτσι και τη νίκη για την ομάδα του Πάγου με 3-1.

pagos-serifos-8-10-2012-4

..μικρά μικρά από το γήπεδο της Άνω Σύρου…

  • Οι παίκτες τους Πάγου μοίρασαν στους φιλοξενούμενους τοπικά εδέσματα (χαλβαδόπιτες & λουκούμια) για καλωσόρισμα στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων αλλά και στο Κυκλαδίτικο Ποδόσφαιρο.
  • Μεγάλη ήταν και πάλι η προσέλευση των συριανών φιλάθλων στο γήπεδο καθώς κοπήκαν αρκετά εισιτήρια αλλά πολλοί ήταν και κάτοχοι των εισιτήριων διαρκείας.
  • Πολλές σημαντικές απουσίες είχε η ομάδα του Πάγου καθώς προβλήματα τραυματισμού αντιμετωπίζουν οι Χούρος, Ξανθάκης και Μαρμαγγιώλης αλλά και του Σαρτζετάκη που απουσίαζε για προσωπικούς λογούς.
  • Οργανωμένη αλλά & ελπιδοφόρα για τη συνέχεια παρουσιάστηκε η ομάδα της Σερίφου, που αν και άπειρη για την κατηγορία πάλεψε στον αγώνα όσο μπορούσε και χειροκροτηθήκαν από τους λιγοστούς φιλάθλους της Σερίφου που ακολούθησαν την ομάδα.

pagos-serifos-8-10-2012-8

Για την ομάδα του Η. Ξενικάκη αγωνίστηκαν οι:

Κουκής Β. – Ρηγούτσος Ε. – Ρούσσος Ν. (53’ Πρελορέτζος Ν.) – Σαμιωτάκης Κ. – Βαμβακάρης Δ. – Πάπιστης Β. (60’ Νομικός Ν.) – Μανωλιός Ε. © - Πρίντεζης Μ. – Ρούσσος Γ. – Βαρθαλίτης Σ. (73’ Πάσχος Χ.) – Ρηγούτσος Ε.

Για την ομάδα του Α. Κοτσίκου αγωνίστηκαν οι:

Βαλσαμάκης, Γαβριήλ, Γεροντάρης, Λιβάνιος, Ι. Γεροντάρης, Βαλσαμάκης Α. (49' λ.τρ. Ι. Μποφίλιος), Μποφίλιος, Μαγουλας, Ρώτας (63' λ.τρ. Αντωνάκης), Ράμπιας (78' λ. τρ. Μ. Λιβάνιος), Παρίσης.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares