×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 81

Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2013 11:25

Ισοπαλος ο Πάγος με τον Νηρέα

Τον Νηρέα Πάρου υποδέχτηκε το πρωί της Κυριακής ο Πάγος, στο βροχερό γήπεδο της Άνω Σύρου, κάτι που απότρεψε και την προσέλευση του κόσμου να παρακολουθήσει ένα αρκετά όμορφο ανοιχτό αγώνα, κάτι που συνηθίζουν οι δύο ομάδες στις συναντήσεις τους.

syros-vamvakaris-newΟ Νηρέας μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα, πίεσε στα πρώτα λεπτά και είχε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί νωρίς στο σκορ, όταν ο Μοστράτος έπιασε την κεφαλιά και υποχρέωσε τον Λοΐσιο να αποκρούσει εντυπωσιακά και ενστικτωδώς διώχνοντας την μπάλα σε κόρνερ.

Ο Πάγος στη συνέχεια ισορρόπησε το ματς και απάντησε στις ευκαιρίες με τον Πρίντεζη να βγαίνει τετ α τετ με τον Παπαδάκη ,αλλά με τον τελευταίο να αποτρέπει το γκολ.

ΓΚΟΟΟΟΟΛ!!!! (1-0) Γιάννης Χούρος

Λίγα λεπτά αργότερα ο συνήθης ύποπτος Χούρος, πήρε την μπάλα έξω αριστερά απ’ την περιοχή και αφού ξεπέρασε τρεις αντιπάλους και έκλεισε προς τα μέσα εξαπέλυσε το σουτ, με τον Παπαδάκη να ξεγελιέται από την πορεία που διέγραψε η μπάλα και τον Χούρο να σημειώνει το 17ο τέρμα στη φετινή σεζόν.

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ (ΝΗΡΕΑΣ / Γιώργος Μοστράτος)

Και σαν να μην έφτανε αυτό για τους φιλοξενούμενους, ο Μοστράτος δεν συγκράτησε τα νεύρα του σε απόφαση του διαιτητή Δρόσου, με αποτέλεσμα να δεχτεί την δεύτερη κίτρινη και ν’ αφήνει από νωρίς την ομάδα του με δέκα παίκτες.

syros-xylotexniki 270ΓΚΟΟΟΟΟΛ!!!! (1-1) Αντώνης Κορτιάνος

Στο 2ο ημίχρονο παρότι ο Νηρέας έπαιζε με παίκτη λιγότερο, πίεσε τον Πάγο χωρίς να έχει όμως την κλασσική ευκαιρία, μέχρι που ο Κορτιάνος ύστερα από τρεις συνεχόμενες εκτελέσεις κόρνερ, κατάφερε και με την βοήθεια του δυνατού αέρα, να στείλει τη μπάλα στο 2ο δοκάρι και στα δίχτυα του Λοΐσιου, που ήταν ανήμπορος να αντιδράσει.

Ο Πάγος παρά τις πολλές ανορθόδοξες επιθετικές προσπάθειες που είχε, αμέσως μετά την ισοφάριση, έφτασε κοντά στο γκολ δύο φορές και πάλι με τον άτυχο Πρίντεζη. Η πρώτη παρόμοια με την κλασσική ευκαιρία του 1ου ημιχρόνου, με τον Παπαδάκη αυτή τη φορά να αποκρούει όσο χρειαζόταν για να στείλει την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι και λίγα λεπτά αργότερα, όταν ο Πρίντεζης προσπάθησε να πλασάρει από πάνω τον εξερχόμενο Παπαδάκη αλλά τα εξωτερικά φάλτσα και ο αέρας έδωσαν άλλη πορεία στην μπάλα.

Λίγο έλειψε όμως, να “κλέψει” το παιχνίδι ο Νηρέας και πάλι με τον Κορτιάνο, αλλά το πλασέ του μπλόκαρε ο Λοΐσιος, που για άλλη μια φορά ήταν κέρβερος για την ομάδα του.

ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ (Α.Ο. ΠΑΓΟΣ / Γιάννης Χούρος )

Ελάχιστα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα κι ενώ ο Χούρος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, διαμαρτυρήθηκε για φάουλ λίγο έξω από την περιοχή, με τον Δρόσο να μη διστάζει να του δείξει τη 2η κίτρινη σε διάστημα λιγότερο των 10 λεπτών και να του στερεί τη συμμετοχή στην τελευταία αγωνιστική με τον πρωτοπόρο Παμμηλιακό.  

Α.Ο. ΠΑΓΟΣ (Ξενικάκης Η.) Λοΐσιος – Ρούσσος Ν. – Πρελορέντζος (58’ Μανωλιός) - Κακακιός – Μαρμαγγιώλης (45’ Βαμβακάρης) – Φωτεινιάς Δ. – Νομικός (72’ Πάπιτσης) – Τρόκα – Ρούσσος Κ. – Χούρος - Πρίντεζης ©

ΝΗΡΕΑΣ:  Παπαδάκης - Τσιγώνιας - Υμέρι - Χατζία - Τέτλα - Κρητικός Δ. (46' Κορτιάνος) - Τόδρη - Γκεμπόρις - Σουλίδης - Κρητικός Ε. - Μοστράτος

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΑΟ Μυκόνου - ΑΟ Σύρου [videos] ΑΟ Λάβα - ΑΜΣ Φιλωτίου [video] »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares