Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013 16:16

Κουμπαράκης-Μαραγκός στον Αίαντα

Την απόκτηση των ελεύθερων Συριανών ποδοσφαιριστών Ακριβού Κουμπαράκη και Ανδρέα Μαραγκού, ανακοίνωσε πριν λίγα λεπτά ο Αίαντας Σύρου.

Ο Αίαντας Σύρου, όπως πλέον θα ονομάζετε η ομάδα, μετά και την επίσημη αλλαγή του καταστατικού της, που έγινε την 1η Ιουλίου, ανακοίνωσε τις δύο πρώτες της επίσημες μεταγραφές για φέτος.

Ο λόγος για τον 23χρονο ύψους 1,88 τερματοφύλακα Ακριβό Κουμπαράκη που παλιότερα αγωνιζόταν στα παιδικοεφηβικά τμήματα του ΑΟ Πάγου, της Ελλάς Σύρου και τελευταία του Αστέρα Σύρου.

Ενώ παίκτης του Αίαντα, θεωρείτε και ο 27χρονος Ανδρέας Μαραγκός, που είναι γνωστός στο νησί από την παρουσία του στον ΑΟ Σύρου και τα τελευταία τέσσερα χρόνια είχε παραμείνει ανενεργός.

Ο Ακριβός Κουμπαράκης στις πρώτες του αποκλειστικές δηλώσεις στο sportcyclades.grως παίκτης του Αίαντα Σύρου, τόνισε: «Ευχαριστω τους ανθρωπους του Άγιαξ Συρου που με εκαναν μελος στην οικογενεια τους. Θα προσπαθησω μεσα απο πολλη και σκληρη δουλεια να τους δικαιωσω. Ευχομαι να γινει ενα ανταγωνιστικο πρωταθλημα και οι φιλαθλοι των Κυκλαδων να γεμιζουν τα γηπεδα και να ενισχυουν τις ομαδες τους. Ο αθλητισμος και εν γενει το ποδοσφαιρο μας ενωνει ολους. Ευχομαι σε ολους μας καλη προετοιμασια και καλη ποδοσφαρικη χρονια».

Η ανακοίνωση του Αίαντα Σύρου

"Η διοίκηση του Ajax Σύρου ανακοινώνει την απόκτηση των Μαραγκού Ανδρέα και Κουμπαράκη Ακριβού και τους εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με τα χρώματα της ομάδας μας".

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares