Σάββατο, 04 Απριλίου 2015 15:08

Ένα 24ωρο γεμάτο με Ολυμπιακό έζησαν τα παιδιά της Σχολής από την Άνδρο!

Ένα εικοσιτετράωρο γεμάτο με Ολυμπιακό έζησαν τα παιδιά της Σχολής από την Άνδρο!

Περισσότερα από 35 παιδιά από την όμορφη Άνδρο, τα οποία μαθαίνουν καθημερινά τα μυστικά του ποδοσφαίρου από τους προπονητές της Σχολής του Ολυμπιακού, ταξίδεψαν με το πλοίο από την Άνδρο στην Ραφήνα και από εκεί κατευθείαν στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη! 

Τα παιδιά πάτησαν στο χόρτο όπου προπονείται η πρώτη ομάδα, φωτογραφήθηκαν στο μεγάλο γήπεδο με φόντο το σήμα του αγαπημένου τους Ολυμπιακού με τα τέσσερα αστέρια και στη συνέχεια πήγαν στα αποδυτήρια για να προετοιμαστούν για την προπόνηση. Οι προπονητές της Ακαδημίας μας κ. Χατζηράπτης και κ. Σχοιναράκης ανέλαβαν σε συνεργασία με τους προπονητές της Σχολές να τους "τρέξουν" ενώ για το ποδόσφαιρο και τα μυστικά του, τους μίλησε ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας κ. Ελευθεριάδης και ο σκάουτερ κ. Αμανατίδης

Το οικογενειακό "διπλό" που έδωσαν τα παιδιά στο Ρέντη διακόπηκε δυο φορές! Ο λόγος; Δυο ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας του Ολυμπιακού, ο Χόρχε Μπενίτες και ο Ανδρέας Γιαννιώτης, επισκέφτηκαν τα γήπεδα για να δουν τα παιδιά ν' αγωνίζονται αλλά και για να μιλήσουν μαζί τους. Ο Μπενίτες χαιρέτισε τα παιδιά σε άψογα ελληνικά και κάποια από αυτά ... τρελάθηκαν όταν άκουσαν το "έλα παιχταρά μου" από τον Παραγουανό! 

Οι μικροί ποδοσφαιριστές επισκέφτηκαν τα αποδυτήρια της πρώτης ομάδας και στην διαδρομή είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν και τον Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Γεωργάτο τον οποίο χειροκρότησαν! Ο επόμενος σταθμός της θρυλικής εκδρομής ήταν το  Μουσείο του Ολυμπιακού. Η κα Τσαλιγοπούλου ανέλαβε να τους... ταξιδέψει στο χρόνο μέσα από τις θρυλικές διηγήσεις της ενώ τα φλας από τις φωτογραφικές μηχανές τους δεν σταματούσαν να ... αστράφτουν και να απαθανατίζουν τα τρόπαια του Ολυμπιακού. Οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές της Σχολής κάθισαν και σε εξέδρα του "Γ. Καραϊσκάκης" και άκουσαν με μεγάλη προσοχή την ιστορία της Θύρας 7 ενώ φώναξαν με όλη τους την δύναμη "Ολυμπιακός". 

Η θρυλική εκδρομή τελείωσε με το πούλμαν να παίρνει τον δρόμο για την Ραφήνα και τα παιδιά να δίνουν υπόσχεση πως θα έρθουν και πάλι για να δουν από κοντά και άλλους ποδοσφαιριστές αλλά και το νέο Μουσείο του Ολυμπιακού!.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares