Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 19:16

Μοιρασιά στο τέλος για Μοσχάτο και Φωστήρα

Πραγματικό ντέρμπι ήταν η γειτονική μάχη ανάμεσα σε ΑΕ Μοσχάτου και Φωστήρα, με τους γηπεδούχους να αποφεύγουν την ήττα στην τελευταία φάση του αγώνα!

Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1, με τους πράσινους να ισοφαρίζουν στο 95ο λεπτό, όταν ο Πασαλίδης εκτέλεσε φάουλ και ο Λάμπρου με κεφαλιά νίκησε τον Φυλακτό και έδωσε το έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς. Μάλιστα, «θύμα» των πανηγυρισμών υπήρξε ο Ψυχογιός, ο οποίος αποβλήθηκε από τον διαιτητή Φωστέρη. Η ομάδα του Ταύρου είχε πάρει το προβάδισμα από το 7ο λεπτό, με τον Κρητικό να σκοράρει με πλασέ και να σημειώνει ακόμη ένα γκολ με τα κιτρινόμαυρα.

Διαιτητές: Φωστέρης (Ανατ. Αττικής), Παπαδιονυσίου (Αχαΐας)-Τσαντήλας (Σάμου)

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ (Πέτρος Δημητρίου): Τσάκαλος, Σταύρου, Σιμονιάν (46' Σιμάκου), Παντίδος (72' Ποιμενίδης), Ανδρίκος, Λάμπρου, Βαλμάς, Παυλάκης, Ψυχογιός, Πασαλίδης (95' Ξενιτόπουλος), Κουτσούμπας

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Φυλακτός, Τσουβαλτσίδης, Παρασκευόπουλος (79' Αλέξης), Παπατζίκος, Πεχλιβανίδης, Ξενοπανάγος, Λώλος, Ανδριόπουλος (72' Τζιάτζιος), Κρητικός, Φέκκας, Λαζαρίδης (64' Πινιώτης).

Πηγή: soccerlive.gr

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares