Αθλητικές ειδήσεις για τον ΑΣΕ Νεωρίου

Μετά την Ευαγγελία Παχή και η Ντανιέλα Ρούτσι του ΑΣΕ Νεωρίου θα συνεχίσει την καριέρα της σε άλλη ομάδα και συγκεκριμένα στην Ένωση Ιλίου.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Στην Ροδίων Άθηρις θα συνεχίσει την καριέρα της η Συριανή αθλήτρια Ευαγγελία Παχή, που έχει αναδειχθεί μέσα από την ακαδημία και τα αγωνιστικά τμήματα του ΑΣΕ Νεωρίου κερδίζοντας πολλές διακρίσεις.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Το Δ.Σ. και οι προπονητές της ομάδας μας εύχονται στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων καλή σταδιοδρομία στη νέα ακαδημαϊκή τους πορεία.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Ευχές στους υποψήφιους των Πανελλαδικών Εξετάσεων έστειλε μέσω ανακοίνωσης του ο ΑΣΕ Νεωρίου.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Ο «πόλεμος» ανακοινώσεων μεταξύ του ΑΣΕ νεωρίου και της ΤΕ Κυκλάδων συνεχίζεται, καθώς αρχικά το σωματείο της Σύρου είχε εκφράσει δημόσια την δυσαρέσκεια του για αναβολή αγώνα, στη συνέχεια η επιτροπή απάντησε και πλέον το Νεώριο με νέα ανακοίνωση του αναφέρεται με σκληρά λόγια στην επίθεση που δέχτηκε ο πρόεδρος του, κ. Σταύρος Μπαλόπητας.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Σε συνέχεια της ηλεκτρονικής επιστολής της Τοπικής Επιτροπής Κυκλάδων (Τ.Ε) που λάβαμε μόλις σήμερα Παρασκευή 23/10/20 και ώρα 13.07, σύσσωμο το Δ.Σ του ΑΣΕ Νεωρίου, εκφράζουμε τις έντονες διαμαρτυρίες μας για την καθυστερημένη ενημέρωση του σωματείου μας σχετικά με την αναβολή του αγώνα που ήταν ορισμένος για το Σάββατο 24/10/2020 στις 17.00, με γηπεδούχο την ομάδα μας και φιλοξενούμενη ομάδα τον Α.Ο Φοίνικα, λόγω μη διαθεσιμότητας του γηπέδου – όπως αναφέρετε.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Το Δ.Σ. και οι προπονητές του Α.Σ.Ε.Νεωρίου συγχαίρουν τους αθλητές-αθλήτριες του συλλόγου μας καθώς και όλα τα παιδιά για την επιτυχία τους στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και τους ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία στο νέο ξεκίνημά τους.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Με ανακοίνωση του ο ΑΣΕ Νεωρίου ενημερώνει ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές στα τμήματα βόλεϊ του συλλόγου.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Στην προεδρία του ΑΣΕ Νεωρίου συνεχίζει να βρίσκεται και στην επόμενη θητεία του νέου διοικητικού συμβουλίου ο Σταύρος Μπαλόπητας, έπειτα από απόφαση του ΔΣ στην πρώτη του συνεδρίαση, όπου συστάθηκε σε σώμα.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Πραγματοποιήθηκαν χθες Κυριακή 19/7 οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου του ΑΣΕ Νεωρίου.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020 22:13

Το ψηφοδέλτιο των εκλογών του ΑΣΕ Νεωρίου

Ο ΑΣΕ Νεωρίου έδωσε στη δημοσιότητα το ψηφοδέλτιο των εκλογών της ομάδας μας που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 19 Ιουλίου 2020  στο θεατράκι Ευανθίας Καΐρη στα Λαζαρέτα, από 12.00 έως 15.00 τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Την Κυριακή 19 Ιουλίου θα διεξαχθούν οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του ΑΣΕ Νεωρίου.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Μετά την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου μας,την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις αποφάσεις αυτής:

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Υπενθυμίζουμε στα μέλη μας τη Γενική Συνέλευση του συλλόγου μας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 και ώρα 12.00 το μεσημέρι στο θεατράκι "Ευανθία Καΐρη" (εξωτερικός χώρος) στα Λαζαρέτα.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Γενική συνέλευση με θέματα τον απολογισμό και τον ορισμό εφορευτικής επιτροπής για τις εκλογές του συλλόγου θα πραγματοποιήσει ο ΑΣΕ Νεωρίου.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Σελίδα 1 από 20

BANNER PAS NAXOU 2021

AKADIMIES PANNAXIAKOS

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35