Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2013 00:41

Πρόκριση για Θύελλα |Άριστοι οι Ζαράνης - Αρμακόλας

Ακόμα μια καλή διαιτησία για τους Ζαράνη και Αρμακόλα, οι οποίοι μαζί με τον Παπανδριανό (Πειραιά) ήταν οι διαιτητές, της συνάντησης Κυπέλλου, Τριγλία Ραφήνας – Θύελλα Ραφήνας, όπου η ομάδα της Θύελλας πήρε πανηγυρική πρόκριση, επικρατώντας με 0-3.

Οι διαιτητές μας τα πήγαν πολύ καλά, με τον κ. Ζαράνη μάλιστα να καταλογίζει, ορθότατα πέναλτι στο 2ο γκολ, υπέρ των φιλοξενούμενων.

Οι Ζαράνης – Αρμακόλας, ήδη «ετοιμάζουν βαλίτσες» για το επόμενο ματς Γ’ Εθνικής (4ο για φέτος), όπου την Κυριακή, μαζί με τον Χαλβατζάκη (Πειραιας) θα σφυρίξουν το ματς του 5ου ομίλου, Τράχωνες – Ολυμπιακός Λαυρίου.

Ο αγώνας

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε η Θύελλα Ραφήνας το τοπικό ντέρμπι με την Τριγλία, με τους ''πράσινους'' να επικρατούν με 3-0 και να κερδίζουν το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Οι τυπικά φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο γήπεδο και έφτασαν κοντά στο γκολ στο 13' όμως ο Χαρακτίδης είδε την προσπάθεια του να καταλήγει στο δοκάρι. Το β' μέρος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Θύελλα αφού άνοιξε το σκορ στο 50' με τον Κατσούγκρη. Λίγα λεπτά αργότερα, το συγκρότημα του Βλάση Χατζηαναστασίου θα μπορούσε να είχε διπλασιάσει τα τέρματα της όμως ο Χαρακτίδης σημάδεψε και πάλι το δοκάρι.

Η τρίτη ήταν και η φαρμακερή για τον ίδιο ποδοσφαιριστή ο οποίος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 62' έκανε το 2-0 και ουσιαστικά κλείδωσε τη νίκη για την ομάδα του.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 75' ο Ντούνης μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

ΤΡΙΓΛΙΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Γιώργος Παπακωστούλης): Κύρκος, Στρόμπουλος (55' Τσέπας), Σβάρνας, Κόρακας, Αλεβίζος, Τσιτοφώτος, Ράμο, Φελέκης, Σταμπέλος, Μουλλάκης (55' Μάντζης), Ζέκιο (65' Βουλομένος).

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Βλάσης Χατζηαναστασίου): Κατσιούλης, Οικονόμου, Ντούνης (756' Σταυρόπουλος), Μαντζώρος, Τασσόπουλος, Ντόσκας, Χαρακτίδης (80' Λαγός), Τσέλιος, Ραμπαβίλας, Πασσάς, Κατσούγκρης (85' Γκούμας).

Ρεπορτάζ αγώνα: Κυριάκος Παντζαρίδης

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares