Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2015 21:21

Είμαστε πανέτοιμοι για την πρεμιέρα

Αθόρυβα και χωρίς τυμπανοκρουσίες ο Ανδριακός προετοιμάζεται για την πρεμιέρα στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για φέτος, που θα γίνει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (26ή27/9) με τον εκτός έδρας αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον ΑΟ Σύρου.

Έτοιμοι

Το στοίχημα της νέας διοίκησης με πρόεδρο τον Νίκο Καλογερά με την πρόσληψη του Στέφανου Μεϊμάρογλου, ήταν η δημιουργία μία ομάδας βασισμένης σε ντόπιους νεαρούς παίκτες που θα κατακτήσουν τον στόχο που είναι η παραμονή και στης συνέχεια με καλές παρουσίες στους αγώνες θα κρατήσουν ψηλά το πρεστίζ των «Εφοπλιστών». Ο κ. Μεϊμάρογλου, μιλώντας στο s.c. δήλωσε την ετοιμότητα της ομάδας του: «Έχουμε κλείσει ήδη έναν μήνα σκληρής προετοιμασίας μας, και θέλω να πω, ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τις προσπάθειες και τον ζήλο που δείχνουν καθημερινά οι ποδοσφαιριστές μας. Θεωρώ ότι θα είμαστε πανέτοιμοι στην έναρξη των επίσημων αγωνιστικών μας υποχρεώσεων σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο και θα είμαστε αξιόμαχοι διεκδικώντας μέσα στον αγωνιστικό χώρο το καλύτερο εφικτό. Δουλεύουμε με ντόπια παιδιά, χωρίς βαρύγδουπες μεταγραφές, και πρωτίστως στοχεύουμε στην ανάδειξη νέων ταλέντων, και στην δημιουργία μιας συμπαγείς ομάδος, όπου θα είναι περήφανοι για αυτήν, όλοι οι Ανδριώτες».

Τα φαβορί

Ο Στέφανος Μεϊμάρογλου που μετρά ήδη μία κατάκτηση πρωταθλήματος με τον Πανναξιακό και με την παρουσία του στον πάγκο του ΑΜΣ Φιλωτίου είναι ένας από τους κατάλληλους να απαντήσει στο ερώτημα, ποια είναι τα φαβορί του δικού του ομίλου, όπως και ποια θα είναι τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Όσο αφορά τον όμιλο μας Θεωρώ φαβορί τον Παμμηλιακό που έκανε πολλές και καλές μεταγραφές, καθώς και τις παραδοσιακά πολύ δυνατές ομάδες του Α.Ο. Σύρου και του Α.Ο. Μυκόνου. Από εκεί και πέρα όσο αφορά την κατάκτηση του τίτλου και την ομάδα που θα διεκδικήσει την άνοδο στη Γ΄ Εθνική, θεωρώ φαβορί τους: Πανναξιακό, Πανθηραϊκό, Α.Ο. Μυκόνου και τον Α.Ο. Σύρου».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares