Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2011 02:11

Μια ανάσα από το Φιλώτι ο Στέφανος Μεϊμάρογλού…..

MEIMAROGLOY_FILOTI

Μετά την απόφαση του Ηλία Ορφανού να απέχει για λίγο από τους πάγκους, το Φιλώτι φαίνεται διατεθειμένο να καλύψει την θέση του προπονητή με την καλύτερη δυνατή λύση.

Σύμφωνα με πληροφορίες το Δ.Σ του ΑΜΣ Φιλωτίου τον τελευταίο καιρό έχει  στρέψει την προσοχή του στην πρόσληψη του προπονητή  που θα καλύψει το κενό του Ηλία Ορφανού και παράλληλα θα δώσει άλλη ώθηση στην ομάδα.

Μετά τα πολλά ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι των κυανέρυθρων,  για την θέση του προπονητή οι άνθρωποι του Φιλωτίτικου Συλλόγου φαίνεται πως κατασταλάζουν στην περίπτωση του Στέφανου Μεϊμάρογλου ο οποίος κατά την περσινή περίοδο ήταν στον πάγκο του συμπατριώτη Πανναξιακού με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο στην Δ΄Εθνική κατηγορία.

Μάλιστα η πρώτη επαφή μεταξύ των δύο πλευρών έχει γίνει πριν λίγες ημέρες και αναμένετε άλλη μια συνάντηση τις επόμενες ημέρες στην οποία θα συζητηθούν από τις δυο πλευρές οι παράμετροι αυτής της συνεργασίας.

Σε καμία περίπτωση πάντως η μετακίνηση του Μεϊμάρογλου στο Φιλώτι δεν κρίνετε εύκολη υπόθεση, αναγκάζοντας τους ιθύνοντες του Φιλωτίου να εξετάζουν και άλλες λύσεις τις οποίες έχουν στα  χαρτιά τους  για την θέση του προπονητή.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares