Κυριακή, 06 Νοεμβρίου 2011 17:05

Με το χειρότερο τρόπο ξεκίνησε ο ΑΟ Μυκόνου

aigalew_ao_mykonou1

Με το χειρότερο τρόπο ξεκίνησε ο ΑΟ Μυκόνου τις φετινές του αγωνιστικές υποχρεώσεις στο περιφερικό πρωτάθλημα.


Από την αρχή στα βαθιά η Κυκλαδίτικη ομάδα μιας και βρέθηκε να αντιμετωπίζει για την 1η αγωνιστική του 8ου ομίλου ένα από τα φαβορί για άνοδο και μάλιστα εκτός έδρας.


Τον τίτλο του φαβορί τον δικαιολόγησε απόλυτα το Αιγάλεω αφού για 90 λεπτά κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και φιλοδώρησε την Μύκονο με 3 γκολ.
Στο γήπεδο βρέθηκαν αρκετοί φίλοι του Αιγάλεω οι οποίοι από την αρχή έως και το τέλος ενθάρρυναν την ομάδα τους ενώ η φιλοξενούμενη ομάδα είχε την υποστήριξη μόνο 2 φιλάθλων τους οποίους προστάτευαν 4 αστυνομικοί για την αποφυγή επεισοδίων.


Βέβαια σε καμία περίπτωση δεν προκλήθηκε το παραμικρό επεισόδιο και ο αγώνας κύλησε σε αθλητικά πλαίσια με τη μόνη εξαίρεση την λεκτική επίθεση που δέχτηκαν στο ημίχρονο κατά την είσοδο τους στα αποδυτήρια μερικοί παίκτες της Μυκόνου από τους φίλους του Αιγάλεω.

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα η γηπεδούχος ομάδα μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 3ο λεπτό δημιούργησε την πρώτη ευκαιρία για γκολ μετά από δυνατό σουτ το οποίο έξυσε το δεξί κάθετο δοκάρι του ΑΟΜ.


Στο 10ο λεπτό η Μύκονος απάντησε και λίγο έλειψε να γίνει το 0-1 όταν μια παράλληλη μπαλιά εξουδετέρωσε τον τερματοφύλακα αλλά δεν βρέθηκε κάποιος απλά να την σπρώξει στα δίχτυα με αποτέλεσμα να περάσει άουτ.

aigalew_ao_mykonou

Στο 24ο λεπτό ήταν η σειρά του Αιγάλεω για μια πολύ καλή ευκαιρία με σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή.

Μόλις τρία λεπτά αργότερα ο ΑΟΜ σε μια φάση καρμπόν του 10ου λεπτού έχασε την ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ. Όμως αυτή έμελλε να ήταν και η τελευταία ευκαιρία του ΑΟΜ σε όλο το παιχνίδι.

Το Αιγάλεω συνέχισε να ασκεί πίεση η οποία στο 30ο λεπτό καρποφόρησε με ένα πολύ δυνατό σουτ από το νούμερο 9 από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Αιγάλεω - ΑΟΜ 1-0.

Με την ψυχολογία στα ύψη πλέον οι παίκτες του Αιγάλεω αμέσως μετά τη σέντρα του ΑΟΜ χάνουν μεγάλη ευκαιρία για το 2-0 όταν το στου από δεξιά βρήκε το οριζόντιο δοκάρι. 

Το ημίχρονο κύλησε με το Αιγάλεω να έχει την υπεροχή, να δημιουργεί φάσεις αλλά να μην υπάρχει κάποιος να μπορεί να τις τελειώσει.



Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες μπήκαν αρκετά νωχελικά στο γήπεδο με αποτέλεσμα η πρώτη ευκαιρία να γίνει για την γηπεδούχο ομάδα στο 19ο λεπτό όταν και ένα σουτ λίγο πριν την μικρή περιοχή πέρασε άουτ.

Στο 67ο λεπτό το Αιγάλεω σκορπάει ακόμα μια ευκαιρία όταν ο επιθετικός βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα αλλά δεν κατάφερε να τον πλασάρει σωστά.

Λίγα λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 72ο το Αιγάλεω κλειδώνει τη νίκη κάνοντας το 2-0 μετά από πολύ όμορφο ψηλοκρεμαστό σουτ από την αριστερή πλευρά της μεγάλης περιοχής.

Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τον ίδιο ρυθμό και τη Μύκονο να μην μπορεί να απαντήσει στις φάσεις που δημιουργούσε η αντίπαλη ομάδα.

Στο 77ο και το 80ο λεπτό το Αιγάλεω χάνει ακόμα δύο πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ. Την πρώτη εξ επαφής γυριστό σουτ πέρασε άουτ ενώ στη δεύτερη ο αμυντικός του ΑΟΜ έκοψε τον παίκτη του Αιγάλεω λίγο πριν πλασάρει σε κενή εστία.



Στο 82ο λεπτό διαμορφώθηκε και το τελικό 3-0. Ο ποδοσφαιριστής του Αιγάλεω με το νούμερο 8 κρέμασε τον τερματοφύλακα του ΑΟΜ όμως η μπάλα πήρε περίεργη τροχιά και πήγαινε εκτός γηπέδου για να βρεθεί το νούμερο 2 και να την στείλει στα δίχτυα της Κυκλαδίτικης ομάδας διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Η τελευταία φάση έγινε στις καθυστερήσεις του αγώνα όταν μετά από πολύ ωραία τρίπλα το σουτ εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας του ΑΟΜ σε κόρνερ.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Βούλγαρης, Τσιρογιάννης, Ζαφειράτος, Βασιλικής (68' Κωνσταντόπουλος Κ.), Παπαδόπουλος, Κωνσταντόπουλος Π., Καραγιάννης, Τεγούσης (88' Σιδέρης), Μαστραντώνης (85' Ντελμεκούρας), Τζανετάκος, Δουκάκης
ΜΥΚΟΝΟΣ: Μανταφούνης, Αργυρίου, Αλεξανδρόπουλος, Ζουγανέλης (26' Χύσα), Καρατζάς, Κουκάς, Ξένος, Τουμάσης, Πανέτας, Καρακίτσος (79' Μπαλής), Βαλαμούτης (67' Τσαλμάς).

Ακολουθούν Βίντεο με φάσεις και φωτός από τον αγώνα.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα και την βαθμολογια της Δ' Εθνικής


 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares