Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020 14:24

Αμπντέλ Ραχίμ: Εύκολη η απόφαση να πω το ναι στην Κηφισιά

Η πρώτη μεταγραφή για την ομάδα της Κηφισιάς ήταν εκείνη του Αμπντέλ Ραχίμ.

Ο έμπειρος εξτρέμ ο οποίος έχει διαγράψει μία επιτυχημένη πορεία στα γήπεδα της Γ Εθνικής τα τελευταία χρόνια, βρήκε ενδιαφέρον το πρότζεκτ που του παρουσίασαν οι άνθρωποι των κυανόλευκων και δεν δίστασε να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο. Την περσινή χρονιά ο Ραχίμ ξεκίνησε στην ομάδα της Ρόδου όπου στο τέλος η ιστορική ομάδα κατέκτησε με ευκολία το πρωτάθλημα στον 6ο όμιλο ωστόσο η σεζόν για τον ποδοσφαιριστή ολοκληρώθηκε στο Βλαχιώτη για λογαριασμό του Αστέρα με τη φανέλα του οποίου πανηγύρισε πρωτάθλημα και άνοδο στην football league.

Όλα αυτά αναφέρονται προκειμένου να επιβεβαιωθούν οι στόχοι που έχει ο σύλλογος των βορείων προαστίων καθώς ήρθε σε συμφωνία με έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τον πρωταθλητισμό και αυτό το πιστοποιεί η περσινή του χρονιά. Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με το νέο απόκτημα της Κηφισιάς ο οποίος αναφέρθηκε αρχικά στους λόγους που είπε το ναι στους κυανόλευκους λέγοντας: "Ήταν πολύ εύκολο να επιλέξω την Κηφισιά γιατί έχω ξανα συνεργαστεί με τη συγκεκριμένη ομάδα και γνωρίζουν ότι δουλεύουν σε επαγγελματικά πρότυπα και παρέχουν τα πάντα σε έναν ποδοσφαιριστή".

Σε ερώτηση για τους στόχους είπε: "Οι στόχοι μου συμβαδίζουν με εκείνους της ομάδας καθώς θέλω να πρωταγωνιστήσω με την Κηφισιά. Όπως καταλαβαίνετε δέχτηκα μια δελεαστική πρόταση και δεν θα μπορούσα να αρνηθώ".

Για τον όμιλο που θα συμμετέχει η ομάδα ο οποίος θα έχει δυσκολίες, ο Ραχίμ πρόσθεσε: "Σίγουρα κάθε χρόνο ο όμιλος που συμμετέχουν οι αθηναϊκές ομάδες είναι απαιτητικός και ο πιο δύσκολος, έτσι το πρωτάθλημα προμηνύεται δύσκολο". 

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares