Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020 00:47

Πήρε τον 17χρονο μπακ Γιάννη Κοκκινάκη η Προοδευτική

Στην απόκτηση του 17χρονου μπακ Γιάννη Κοκκινάκη προχωρησε η Προοδευτική.

Αναλυτικά το κείμενο 

Ατόφιο ταλέντο διαμάντι στα βυσσινί!Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινωσουμε επίσημα την απόκτηση ενός σπουδαίου ταλέντου των πειραικων γηπέδων του 17 χρονου ακραιου μπακ Γιαννη Κοκκινακη.

Πρόκειται για μια πολύ σημαντική μεταγραφή με μέλλον και παρόν καθώς η διοικηση της ομάδας έκανε το καλύτερο ώστε να αποκτήσει τον νεαρό ποδοσφαιριστη που τον ήθελαν πολλές ομάδες καθως πρόκειται για πολύ ταλαντούχο ποδοσφαιριστη.

Η ομάδα μας θέλει να αποκτήσει σπουδαία ταλέντα καθώς κοιτάζει και το μέλλον. Ο νεαρός Κοκκινακης αγωνίζεται ως ακραίος μπακ και διακρίνεται για την ταχύτητα του και την καλή τεχνική του κατάρτιση και με σκληρή δουλειά μπορεί να διακριθεί. Έχει αγωνιστεί σε Πήγασο Αγίου Διονυσίου και Παννεαπολικο όπου διακρίθηκε και στς 2 ομάδες αν και πολύ νεαρός σε ηλικία και τώρα ήρθε η μεγάλη ευκαιρία να αποδείξει με την ιστορική φανέλα της Προοδευτικής μας ότι αξίζει το καλύτερο.

Γιάννη καλώς ήρθες στην οικογένεια της Προοδευτικής. Σου ευχόμαστε υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!Τις επόμενες ημέρες η ομάδα μας θα ανακοινώσει πολύ νέες δυνατές μεταγραφικές κινήσεις...!

XOVOLI 400X400 10e53

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2020 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares