Κυριακή, 01 Σεπτεμβρίου 2013 13:32

Με κάλυψη Σοσιεδάδ και Σουόνσι

Η αγωνιστική δράση κορυφώνεται σήμερα με εκπληκτικές αναμετρήσεις από αρκετά πρωταθλήματα και εξαιρετικά σημεία που θα μας οδηγήσουν στο ταμείο.

Το Betarades.gr έχει διαλέξει για εσάς τις στοιχηματικές ευκαιρίες που ξεχωρίζουν σήμερα. Χθες ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να επιστρέψει στις νίκες μετά το 3-0 στη Ν. Σμύρνη και έμεινε στο 1-1 με τη Βέροια στη «Λεωφόρο». Η Καλλονή διπλασίασε τα τρίποντά της νικώντας στο ΟΑΚΑ τον ΠΑΣ, ενώ Ξάνθη και Εργοτέλης έμειναν στο 0-0. Σήμερα η 3η αγωνιστική συνεχίζεται με την αναμέτρηση της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Πανιώνιο, ενώ ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Τέλος τόσο ο Αστέρας Τρίπολης με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όσο και ο Πανθρακικός με τον Παναιτωλικό κοντράρονται για πρώτη φορά στην Α’ Εθνική. Στην Αγγλία τα «φώτα» πέφτουν στα δύο σούπερ ντέρμπι της αγωνιστικής. Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιντεν και η Άρσεναλ την Τότεναμ.

Αρχίζουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με τη Β’ Γερμανίας και το Χ2 της Άουε μέσα στην Κολωνία σε απόδοση 2.63. Επιστροφή στις επιτυχίες μετά από δύο διαδοχικές ήττες για το συγκρότημα της Άουε, που μετά τις ήττες από Αάλεν και Καϊζερσλάουτερν, πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη φορμαρισμένη Κότμπους. Αυτή μάλιστα ήρθε και με ανατροπή για την Ένεργκι, που έβγαλε πολύ πάθος στο δεύτερο ημίχρονο και με το τρίτο φετινό της τρίποντο "σκαρφάλωσε" στην πρώτη τριάδα του βαθμολογικού πίνακα. Σήμερα μπορεί να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα κόντρα σε μία ομάδα που βρίσκεται στον αστερισμό του «Χ». Η Κολωνία σε πέντε αναμετρήσεις έχει 4 ισοπαλίες, ενώ under 2.5 έχουν ολοκληρωθεί και τα έξι φετινά ματς των «τράγων». Στην Αγγλία το δυνατό μας σημείο είναι το «Διπλό» Draw No Bet της Σουόνσι κόντρα στη Γουέστ Μπρομ σε απόδοση 2.02. Στο μεγάλο ντέρμπι του «Άνφιλντ» ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κρατάμε το 2 ή 3 γκολ σε απόδοση 1.97.

Συνεχίζουμε με τα δυνατά μας σημεία και μεταφερόμαστε στην Ισπανία όπου έχουμε κρατήσει τον 1 Draw No Bet της Σοσιεδάδ με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης σε απόδοση 2.40. Ως κόντρα επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να χαρακτηριστεί η σημερινή συνάντηση του «Ανοέτα» ανάμεσα στη Σοσιεδάδ και την Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν μεσοβδόμαδα την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, διπλασιάζοντας τις νίκες τους επί της Λυών (αμφότερες με σκορ 2-0) στη φάση των ομίλων. Στο πρωτάθλημα, είναι αήττητοι στις πρώτες δύο αγωνιστικές, με το νικηφόρο 2-0 της πρεμιέρας επί της Χετάφε να συνοδεύεται από το ισόπαλο 1-1 στην έδρα της «νεοφώτιστης» Έλτσε, του περασμένου Σαββάτου (η Έλτσε προηγήθηκε στο 2ο λεπτό, με τον Βέλα να ισοφαρίζει στο τελικό 1-1 στο 75’). Βρίσκονται σε καλύτερη φόρμα από την Ατλέτικο που προέρχεται από τους χαμένους τελικούς για το Σούπερ Καπ Ισπανίας κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Από την Ισπανία επιλέγουμε να πάμε με την έκπληξη στην αναμέτρηση Βαλένθια – Μπαρτσελόνα καθώς το 1Χ των «νυχτερίδων» προσφέρεται σε μία ικανοποιητική απόδοση (2.45) στην Mybet.

Για την Σούπερ Λιγκ κρατάμε το Χ2 του Απόλλωνα Σμύρνης με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης σε απόδοση 2.55. Οι «Αρκάδες» παραμένουν χωρίς νίκη σε σύνολο τεσσάρων αναμετρήσεων για Ευρώπη και Ελλάδα (0-3-1). Από την άλλη πλευρά ο Απόλλων Σμύρνης θα παραταχθεί σήμερα με 300 φίλους στο πλευρό του και πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα μέσα στην Τρίπολη. Εμείς θα πάμε με τους φιλοξενούμενους καθώς διαθέτουν τη «φρεσκάδα» και το πάθος του νεοφώτιστου, σε αντίθεση με τον Αστέρα που δείχνει πολύ κουρασμένος από την προετοιμασία και τις αναμετρήσεις στην Ευρώπη.

Περνάμε στην Αυστρία και μετά το χθεσινό επιτυχές +1 της Βάκερ, επιλέγουμε και σήμερα το ίδιο στοίχημα και στην αναμέτρηση Σάλτσμπουργκ - Ραπίντ Βιέννης. Το +1 των φιλοξενούμενων πληρώνει απόδοση 2.20 και επαληθεύεται τόσο σε περίπτωση νίκης όσο και σε ισοπαλίας της Ραπίντ, ενώ αν ο αγώνας ολοκληρωθεί με νίκη της Σάλτσμπουργκ με ένα γκολ διαφορά τότε παίρνουμε το ποντάρισμά μας πίσω. Με «ασιατικό χάντικαπ» θα στηρίξουμε και τη Λωζάνη καθώς το +1 κόντρα στην Τουν προσφέρεται σε απόδοση 2.02.

 

Οι επιτυχίες και οι μεγάλες αποδόσεις συνεχίζονται από τον tipsterμας στο USOpen. Έτσι μετά το χθεσινό 3Χ3 στο οποίο περιλαμβάνεται και το 3.40 απόδοση που μας χάρισε η νίκη του PhilippKohlschreiberεπί του Isner, σήμερα κρατάμε για ακόμα μία φορά δύο προκρίσεις σε υψηλές αποδόσεις. Αρχικά επιλέγουμε τον Μάρκο Μπαγδατή κόντρα στον Wawrinkaσε απόδοση 3.25, ενώ πάμε και με τον MikhailYouzhnyμε αντίπαλο τον ΤomyHaasσε απόδοση 2.62.

Επισκεφτείτε το Betarades.gr και διαβάστε αναλυτικά από νωρίς το πρωί όλα τα Previews των αγώνων του κουπονιού. Δείτε αναλυτικά τα προγνωστικά μας για το Στοίχημα σε, Ποδόσφαιρο, Formula 1 και Tennis. Τέλος, ενημερωθείτε γρήγορα και έγκυρα για τις Mεταγραφ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares