Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016 23:57

Νομικός: Ποιος... αυτός που «αυτο-ανακοινώθηκε»;

Έκπληξη έχει προκαλέσει στους διοικούντες της Λάβας Εμπορείου η στάση και τα όσα διαδίδει ο υπο δοκιμήν ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Περιάλης, ο οποίος πριν λίγο καιρό ενημερώθηκε ότι δεν υπολογίζεται στο ρόστερ της ομάδας.

Ο Ποδοσφαιριστής πέρυσι αγωνιζόταν στον Πανθηραϊκό, όπου η συνεργασία του έληξε στο τέλος της περιόδου, όπου συμφωνήθηκε να περάσει από τα δοκιμαστικά της Λάβας, με σκοπό να αποκτηθεί. Φαίνεται όμως πως ο Αντώνης Κατζέλης δεν υπολόγιζε τον Τηνιακό ποδοσφαιριστή και  έδωσε εντολή να του ανακοινωθεί η ελευθερία του.

Κάπου εκεί ξεκίνησαν όλα, αφού ο ποδοσφαιριστής φαίνεται ότι ένιωσε αδικημένος, μπαίνοντας σε μία μορφή άτυπης κόντρας με τους ανθρώπους της Λάβας και δη με τον Αντιπρόεδρο κ. Μανόλη Νομικό, ο οποίος είναι μέλος της επιτροπής μεταγραφών της ομάδας.

Η τελευταία εξέλιξη έχει να κάνει με συνέντευξη που έδωσε ο ίδιος σε φερόμενο ως αθλητικό σάιτ, όπου λίγο ως πολύ παρουσιάζει την Λάβα, ως ένα ανοργάνωτο και αφερέγγυο σωματείο και τους ανθρώπους της ομάδας ως αναξιόπιστους.

Όπως είναι φυσικό αυτά τα λόγια ήχησαν ως «καμπάνες» στα αφτιά των ανθρώπων της Λάβας, με τον Αντιπρόεδρο κ. Νομικό σε επικοινωνία που είχε μαζί μας να εκφράζει την έκπληξη του, τονίζοντας με καυστικό τρόπο:

‘’Μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος ουσιαστικά «αυτοανακοινώθηκε» σε μέσα που κατευθύνει ο ίδιος και ο πατέρας του… Από εκεί και πέρα καταλάβαμε ότι τα πράγματα είναι περίεργα’’, είπε ο κ. Νομικός και συνέχισε ρίχνοντας περισσότερο φως σε αυτή την υπόθεση: ‘’Ο ποδοσφαιριστής ήρθε σε εμάς για να δοκιμαστεί, θέλοντας από την δική μας πλευρά να κάνουμε ότι μπορούμε για να συνεχίσει ο κ. Περιάλης να είναι στον νησί μας… Σύντομα διαπιστώσαμε ότι υπήρχε ένας μακροχρόνιος τραυματισμός, που συνοδευόταν από μακρόχρονη αγωνιστική απραξία’’.

Ο κ. Νομικός μίλησε για ανθρώπους που παρεμβαίνουν, λέγοντας: ‘’Από εκεί και πέρα ο προπονητής και εμείς είμαστε αυτοί που εγκρίνουμε ή όχι για το έμψυχο υλικό και τους χαρακτήρες που θέλουμε στην ομάδα μας. Πόσο μάλλον όταν αυτό το υλικό φέρει και το «βαρίδι» ενός ανθρώπου, ο οποίος παρεμβαίνει παντού, διασπείρει ψέματα στα ΜΜΕ, όπως παραδείγματος χάρη η μεταγραφή στην ομάδα μας που ουσιαστικά δεν υπήρξε ποτέ και όταν την διαβάσαμε μείναμε έκπληκτοι. Θα ήθελα βέβαια να ξέρω αν εμπνευστής όλης αυτής  της λάσπης ήταν ο ίδιος άνθρωπος, ενώ θα ήθελα να ακούσω πόσο πλήρωσε για διαμονή και διατροφή στη Σαντορίνης αφού γνωρίζω πολύ καλά ότι όλα ήταν δωρεάν ’’.

Καυστικός σχετικά με την καριέρα του Περιάλη ήταν ο κ. Νομικός, ο οποίος είπε σχετικά: ‘’Διάβασα και χαμογέλασα για μεγάλες καριέρες και άλλα «παχιά λόγια». Δεν θα έλεγα όχι αν είχα τις συμμετοχές των τελευταίων 11 χρόνων  του αδικημένου ποδοσφαιριστή… Όχι τίποτα άλλο για να δω τι χάσαμε’’.

Τέλος ο κ. Νομικός τόνισε: ‘’Άκουσα κάτι περί πτώχευσης της Λάβας… Θα το αντέστρεφα και θα έλεγα ότι το ποδόσφαιρο για τον εν λόγο κύριο έχει πτωχεύσει… Θα του συνιστούσαμε να γίνει μόνιμος ανταποκριτής σε συγκεκριμένα  ΜΜΕ που έχει αποδειχθεί ότι υπάρχει κάτι παραπάνω από συμπάθεια’’.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares