Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019 13:25

Αντώνης Λάμπρου: Κάποιοι θέλουν να καπηλευτούν την κατασκευή του κλειστού

Η κατασκευή του κλειστού γυμναστηρίου της Παροικιάς είναι ένα θέμα που απασχολεί καθημερινά την επικαιρότητα και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, αφού στο παρασκήνιο οι διαδικασίες τρέχουν με γοργούς ρυθμούς, όμως υπάρχει και η άλλη όψη του νομίσματος που έχει να κάνει με την πολιτική, η οποία πολλές φορές στον «βωμό των ψήφων» μπορεί να αποβεί καταστροφική.

Και εδώ έρχεται η ανοικτή επιστολή του αντιπροέδρου του ΑΟ Πάρου κ. Αντώνη Λάμπρου, ο οποίος επιχειρεί να προσγειώσει στην πραγματικότητα όλους τους εμπλεκόμενους και παράλληλα να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου και την αναγκαιότητα ένταξης του έργου στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

 «Είναι όνειρο των παιδιών μας, αλλά και δικό μας» αναφέρει ο κ. Λάμπρου στην ανοιχτή επιστολή, ρίχνοντας «βέλη» σε κάποιους που θέλουν όπως λέει να καπηλευτούν πολιτικά την κατασκευή του έργου που θα δώσει αθλητική πνοή στην πρωτεύουσα της Πάρου.

Διαβάστε την επιστολή:

Το σημαντικό ζήτημα, που απασχολεί όλους μας, το θέμα του «κλειστού Παροικίας», φαίνεται ότι μπαίνει στην τελική ευθεία, όσον αφορά την υλοποίηση του έργου.

Ένα έργο που έρχεται με καθυστέρηση κάποιων δεκαετιών, χάρη στις αθλητικές επιτυχίες των παιδιών (μαθητών) του Αθλητικού Ομίλου Πάρου τα τελευταία έξι χρόνια.

Και ενώ στην παρούσα φάση θα έπρεπε όλοι ανεξαιρέτως να μάχονται ώστε να μπορέσει να ενταχθεί το μεγάλο έργο στο Φιλόδημο ΙΙ (πρόσκληση του Υπουργείου Εσωτερικών για κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων ύψους 600.000 ευρώ ανά Δήμο με καταλυτική ημερομηνία την 30/04/2019) ώστε να εξευρεθούν τα υπόλοιπα χρήματα (υπάρχουν ήδη τα 400.000 ευρώ της ΚΔΕΠΑΠ), για την υλοποίησή του… Βλέπω με μεγάλη μου θλίψη… Κάποιοι να προσπαθούν να το καπηλευτούν για μικροπολιτικά συμφέροντα.

Θα μπορούσα να αναφερθώ, αποδεδειγμένα σε πάρα πολλά αντιφατικά και στενάχωρα γεγονότα, που έχω βιώσει μέχρι τώρα... Τα τελευταία έξι χρόνια καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια για την πραγματοποίηση του έργου αυτού… Αλλά… δε θα ήθελα να στεναχωρήσω αρκετό κόσμο, στο νησί μας, πιστεύω δε, ότι δεν είναι ωραίο και σωστό να εσπείρονται διχόνοιες ανάμεσά μας, ειδικότερα όταν πρόκειται για την δημιουργία ενός κοινωφελούς έργου.

Ούτως η άλλως, αυτονόητα, όσον αφορά στο «ιστορικό» πραγματώσεως του έργου στο νησί μας, θα γραφεί, ότι το έργο έγινε επί Δημαρχίας κ. Μάρκου Κωβαίου, με πρόεδρο της ΚΔΕΠΑΠ τον κ. Θανάση Μαρινόπουλο και επί προεδρίας του Α.Ο. Πάρου της κα. Μαρίας Κουτσονικολή.

Σας ευχαριστώ όλους από τα βάθη της καρδιάς μου για την συμπαράστασή σας και την υπομονή σας όλα αυτά τα χρόνια και εύχομαι με την βοήθεια της Παναγιάς μας το όνειρο των παιδιών μας, αλλά και το δικό μας να γίνει σύντομα πραγματικότητα.

ΛΑΜΠΡΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Αντιπρόεδρος ΑΟΠ

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares