Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019 21:23

ΘΕΜΑ ΑΟ Σύρου: Οι δύο φύλακες… Άγγελοι του Α.Ο. Σύρου

Συνήθως τα φώτα της δημοσιότητας πέφτουν πάνω στους παίκτες που βάζουν τα γκολ ή δημιουργούν τις φάσεις για την επίτευξή τους!

Σε όλες τις ομάδες όμως υπάρχουν και αυτοί που έχουν αναλάβει τον ρόλο του… σκληρού, που κάνουν τη λεγόμενη «βρώμικη» δουλειά. Παίκτες που μπορεί να μην εντυπωσιάζουν με την τεχνική τους, είναι όμως απαραίτητοι σε κάθε προπονητή. Έτσι και στον φετινό Α.Ο. Σύρου που παραμένει αήττητος υπάρχουν δυο, που δικαιωματικά έχουν σημαντικό μερίδιο στη φετινή πορεία της ομάδας. Αναμφίβολα όλοι οι ποδοσφαιριστές της ιστορικής ομάδας έχουν συμβάλλει τα μέγιστα, σε μια χρονιά που ίσως κανείς δεν περίμενε να είναι τόσο καλή, όμως υπάρχει ένα δίδυμο που αν υπήρχε βραβείο σταθερής απόδοσης από το ξεκίνημα ως τώρα, θα έπρεπε να το μοιραστεί. Οι δυο φύλακες… Άγγελοι της ομάδας. Άγγελος Αργυρός και Άγγελος Σταμούλης λοιπόν! Ο 20χρονος υψηλόσωμος αμυντικός και ο σκληροτράχηλος χαφ από τη Φθιώτιδα αποτελούν εγγύηση για τα μετόπισθεν της ομάδας. Ο Αργυρός ξεκίνησε ως αριστερό μπακ φέτος, ενώ μετά την έλευση του Νίκου Βουτσίνου στον ΑΟΣ, καθιερώθηκε στο κέντρο της άμυνας. Είτε στη μία, είτε στην άλλη θέση το πρόβλημα το έχει μόνο ο... αντίπαλός του. Ιδιαίτερα δυνατός στο ψηλό παιχνίδι και με αριστερό πόδι δυναμίτη μοιάζει πολλές φορές να «καταπίνει» του επιθετικούς της αντίπαλης ομάδας. Αναμφίβολα πρόκειται για μια σταθερή αξία στην άμυνα της ομάδας που δίνει ιδιαίτερη σιγουριά και στον τερματοφύλακα Κώστα Συριανό.

49948942_1995851207385052_816758082250997760_o_e3a65.jpg

Ο Σταμούλης από τη δική του πλευρά είναι ο άνθρωπος «μηχανάκι» για τον ΑΟΣ. Ο πανταχού παρών παίκτης του Νίκου Βουτσίνου. Είναι βέβαιο ότι αν υπήρχε τρόπος να μετρήσουμε σε κάθε παιχνίδι το πόσα χιλιόμετρα κάνει κάθε παίκτης θα ήταν σίγουρα στους πρώτους δυο! Αποτελεί έναν μόνιμο πονοκέφαλο για τους αντίπαλους μεσοεπιθετικούς αφού τους βγάζει τα… συκώτια, ενώ δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που μετατρέπεται και σε κρυφό κυνηγό. Αμφότεροι λοιπόν αποτελούν ένα δίδυμο που κάνει τον Νίκο Βουτσίνο να τρίβει τα χέρια του, που τους έχει στην ομάδα του.

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares