Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019 19:56

Κώστας Μιχάλης: Η... μπάλα δεν μας έκανε το χατίρι

Η Θύελλα Καμαρίου έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΣ Κόρινθο και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα η κατάσταση όσον αφορά την παραμονή της ομάδας από τη Σαντορίνη στην κατηγορία εξαρτάται... αποκλειστικά από τα δικά της πόδια.

Συγκεκριμένα, σε περίπτωση που οι Καμαριανοί κάνουν το 2Χ2 τότε θα είναι εκείνοι που θα χαμογελάσουν.

Ο Κώστας Μιχάλης στάθηκε στο συγκεκριμένο γεγονός αλλά και στις πολλές ευκαιρίες που δεν αξιοποιήθηκαν στο γήπεδο του Συνοικισμού σήμερα.

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του

"Ήταν ένα παιχνίδι όπου και οι δυο ομάδες ήθελαν τη νίκη λόγω της βαθμολογικής κατάστασης. Νομίζω ότι διαχειριστήκαμε καλά το ματς στη μεγαλύτερη διάρκεια του. Θα μπορούσαμε στα τελευταία 20' με βάσει τις ευκαιρίες που κάναμε να έχουμε κερδίσει. Δυστυχώς η μπάλα δεν μας έκανε χατίρι σε καμία από τις έξι περιπτώσεις που θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει τέρμα και πλέον σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των υπόλοιπων ομάδων που διεκδικούν την παραμονή τους, τα πράγματα έχουν γίνει δύσκολα. Εάν θέλουμε να είμαστε την επόμενη χρονιά στην κατηγορία χωρίς να μας ενδιαφέρουν τα άλλα αποτελέσματα, το Καμάρι πρέπει να κάνει στα επόμενα ματς 2Χ2. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Επιλογή άλλη δεν έχουμε".

Σε ερώτηση, δεδομένου ότι έχει βρεθεί σε ανάλογη θέση τα προηγούμενα χρόνια όταν βρίσκονταν στον πάγκο των Τραχώνων και τον τρόπο που θα πρέπει να διαχειριστεί την κατάσταση, ο Μιχάλης είπε

Κατ' αρχήν χρειάζεται ψυχραιμία και το πρωτάθλημα τελειώνει την τελευταία αγωνιστική. Εάν κερδίσουμε την Κυριακή μέσα στο Καμάρι την επόμενη Κυριακή παίζουμε ένα ματς που είτε μας κρατάει στην κατηγορία είτε μας ρίχνει. Το έχω ξαναζήσει με τους Τράχωνες πριν μερικά χρονιά στην Δ' Εθνική. Εμείς αυτή τη στιγμή εάν κάνουμε 2Χ2 ό,τι και να κάνουν οι άλλοι σωνόμαστε. 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares