Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2019 11:34

Γιώργος Περιάλης: Ο Πανθηραϊκός είναι η οικογένεια μου

Το χρονικό διάστημα ένας έτους μακριά από την ομάδα δεν ήταν ικανό να αλλάξει στο παραμικρό τις σχέσεις και τα συναισθήματα που τρέφει ο Γιώργος Περιάλης για τον Πανθηραϊκό.

Ο Τηνιακός άσος, φέτος θα αγωνιστεί για 4η αγωνιστική σεζόν με τη φανέλα των ''Μπλε'' και παράλληλα θα είναι από τους λίγους ποδοσφαιριστές που θα αγωνίζονται στην ομάδα τη νέα αγωνιστική περίοδο και θα έχουν ζήσει την άνοδο και τη διαδρομή του Πανθηραϊκού στη Γ΄Εθνική.

Όπως έχει τονίσει και ο ίδιος  στο παρελθόν, ο Πανθηραϊκός είναι ένα πολύ φερέγγυο και οργανωμένο σωματείο και αυτό αποτελεί ένα ισχυρό κίνητρο για κάθε ποδοσφαιριστή.  

Εμείς βρήκαμε τον Γιώργο Περιάλη και τον ρωτήσαμε για την επιστροφή του στον Πανθηραϊκό, τι έπαιξε ρόλο για την απόφαση του, αλλά και ποια είναι τα συναισθήματα του:

«Ο Πανθηραϊκος είναι η οικογένεια μου... Έλειψα μια χρονιά αλλά αυτό δεν αλλάζει τις σχέσεις που έχουμε δημιουργήσει. Σημαντικό ρόλο παίζει η εμπιστοσύνη που έχει η ομάδα στο πρόσωπο μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι ξανά στο ρόστερ μιας ομάδας, που αγαπάει το ποδόσφαιρο κ είναι τόσο υγιής».

Σου είχε λείψει το γεγονός να αλωνιστείς σε υψηλό επίπεδο;

«Σίγουρα όσο πιο ψηλά παίζεις τόσο το καλύτερο είναι!».

Ποιο είναι το μήνυμα σου προς τον κόσμο της ομάδας;

«Νομίζω ότι ο κόσμος ξέρει ότι θα δώσω παραπάνω από το 100% για την ομάδα!»

e9d54aa52e9e9e4496842dfaef7ef74d_XL_37a91.jpg

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares