Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019 13:12

Παπαματθαιάκης: «Υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές»

Δύσκολη αποστολή έχει ο Πανθηραϊκός το Σάββατο το πρωί αφού στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία της 9ης αγωνιστικής στον 5ο όμιλο, η ομάδα της Σαντορίνης υποδέχεται το Κερατσίνι.

Ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας θα κάνει ο Μανώλης Παπαματθαιάκης που είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τους παίκτες στο ντέρμπι με τη Θύελλα Καμαρίου, με τον Κρητικό κόουτς να γνωρίζει τις δυσκολίες αφού οι «ροσσονέρι» προέρχονται από τη μεγάλη νίκη απέναντι στην Καλλιθέα.

Ο ικανότατος προπονητής δεν υπολογίζει στους ανέτοιμους Γιάννη Τσόπελα και Στέλιο Γκίκα, με τον ίδιο να δηλώνει τα εξής για το ματς

«Είναι ένα παιχνίδι που έχει πολύ μεγάλο βαθμό δυσκολίας αλλά είναι και ένα ματς που πρέπει να κάνουμε τα καλύτερα που μπορούμε για να κερδίσουμε και να ανέβουμε βαθμολογία».

Για τους λόγους που επέστρεψε τόνισε

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ήθελα να πάω σε ομάδα της συγκεκριμένης κατηγορίας, αλλά, μια ομάδα σαν τον Πανθηραϊκό με την ασφάλεια που σου παρέχει και τις προδιαγράφες και τις δυνατότητες του νησιού νομίζω ότι σου δίνει περισσότερα θετικά από την αρχική σου σκέψη».

Στο μήνυμα που έστειλε στον κόσμο υπογράμμισε

«Ο Πανθηραϊκός τα επόμενα χρόνια θα πρέπει να έχει ένα στόχο να αλλάξει κατηγορία και να συμμετέχει σε επαγγελματικά πρωταθλήματα»

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares