Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 16:48

Κώστας Ρούσσος (Νταντής): Εμείς... οι Σαντορινιοί όλοι μαζί για το ποδόσφαιρο μας

Η Σαντορίνη φοράει τα γιορτινά της για να υποδεχτεί το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ των πρωτοπόρων του 5ου ομίλου, Θύελλα Καμαρίου - Καλλιθέα, με την παρουσία στο γήπεδο όλου του ποδοσφαιρικού κόσμου του νησιού να κρίνεται κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη.

Τα καλέσματα, έρχονται από όλες της πλευρές και έχουν πάντα ξεχωριστή σημασία από τα χείλη που ακούγονται... Ο Γενικός Αρχηγός της Θύελλας καμαρίου, Κώστας Ρούσσος ή Νταντής όπως των γνωρίζουν οι φίλοι και οι ποδοσφαιρόφιλοι, μιλάει σπάνια και μόνο όταν συντρέχει κάποιος σημαντικός λόγος.

Με ένα ποστ στην προσωπική του σελίδα ο Νταντής, καλεί όλους τους Σαντορινιούς να δώσουν το παρών στο γήπεδο την Κυριακή στις 14:30, προκειμένου να κερδίσει όχι μόνο η ομάδα του η Θύελλα Καμαρίου, αλλά ολόκληρο το Σαντορινιό ποδόσφαιρο.

Το κείμενο της ανάρτησης:

Την Κυριακή η ομάδα μας δίνει -ίσως- έναν από τους πιο σημαντικότερους αγώνες που υπολείπονται έως στο τέλος της χρονιάς.

Με νίκη η ομάδα μας κάνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου μας όπου μετέπειτα θα διεκδικήσει την παρουσία της μέσω μπαράζ στην μεγαλύτερη κατηγορία.

Καλώ όλο τον φίλαθλο κόσμο της Σαντορίνης να παρευρεθεί στον αγώνα αυτόν όπου η παρουσία του θα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τον στόχο της.

Η παρουσία του και η συμπεριφορά του στην κερκίδα θα πρέπει να είναι μέσα σε αθλητικά πλαίσια .

Ας αφήσουμε τα εγώ μας και ας κοιτάξουμε το εμείς σαν Σαντορινιοί.

Όλοι μαζί στο γήπεδο για την άνοδο του ποδοσφαίρου στη Σαντορίνη.

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares