Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 19:59

Κώστας Ερρίκος: Πλέον μιλάμε για την Σαντορίνη και την εκπροσώπηση ολόκληρου του νησιού

Όταν το 2016 υπέγραφε το νέο του δελτίο με τη Θύελλα Καμαρίου, πολύ πίστευαν στο ταλέντο του, αλλά κανένας δε φανταζόταν τι θα πετύχαινε με τη νέα του ομάδα και ότι θα λάμβανε ηγετικό ρόλο.

Ο λόγος για τον Κώστα Ερρίκο, ο οποίος μπορεί αν μην μιλάει πολύ εκτός αγωνιστικού χώρου, αλλά όταν αγωνίζεται μέσα σε αυτό αποτελεί πηγή κινδύνου για κάθε αντίπαλο, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που είχε πάρει την Θύελλα «στις πλάτες του».

Γεμάτος εμπειρία στα 28 του χρόνια, ο Κώστας Ερρίκος δεν θα μπορούσε παρά να αποτελέσει από τις πρώτες επιλογές των ανθρώπων της νεοσύστατης Σαντορίνη 2020, αφού πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε και επίσημα ότι θα ανήκει στο ρόστερ της ομάδας του Νίκου Παντέλη.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΑΣ Σαντορίνης 2020, ο Κώστας Ερρίκος τόνισε:

«Είμαι ικανοποιημένος και χαρούμενος με την ανανέωση και που θα είμαι μέλος σε αυτή την προσπάθεια που ξεκίνησε για μια δυνατή ομάδα του νησιού!! Πρέπει όλος ο κόσμος να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια αρέσει δεν αρέσει γιατί πλέον δεν μιλάμε για θύελλα Καμαρίου ή Πανθηραϊκο,  αλλά για Σαντορίνη, δηλαδή την εκπροσώπηση ενός ολόκληρου νησιού!!! Είμαι σίγουρος πως θα πάμε πολύ καλά γιατί όλοι όσοι ασχολούνται πλέον με την ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ θέλουν το καλύτερο για την ομάδα!!!».

Αναφερόμενος στο τραγικό γεγονός με την απώλεια του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Παναγιώτη Σκαφτούρου, ο Κώστας Ερρίκος, είπε: «Τέλος θέλω να πω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια Σκαφτούρου είναι πολύ κρίμα και τρομερά απίστευτο αυτό που έγινε όσες φορές και να το σκεφτείς!!! Θα τον θυμόμαστε πάντα γι αυτό που ήταν μια ΠΑΙΔΙΚΗ ΨΥΧΗ...».

erikos megalh

 

 

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares