Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 20:46

Μπιρμπίλι: Με τους ανθρώπους της Σαντορίνης έχουμε την ίδια φιλοσοφία, τον πρωταθλητισμό

Την τέταρτη αγωνιστική σεζόν στη Σαντορίνη θα διανύσει ο Δημήτρης Μπιρμπίλι, ο οποίος είπε στο ''ναι'' του ΑΣ Σαντορίνης 2020 και θα αποτελέσει μία πολύτιμη λύση για την αμυντική γραμμή των ''Σαντορινιών''.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής που συμπεριλαμβάνεται στους κορυφαίους σε όποια ομάδα και αν αγωνίζεται ήρθε στη Σαντορίνη το 2017 για λογαριασμό του Πανθηραϊκου, όπου σύντομα ανέλαβε ηγετικό ρόλο, όντας ένας από τους αρχηγούς της ομάδας.

Η εμπειρία του είναι κάτι που αναμφισβήτητα θα βοηθήσει τη νέα προσπάθεια που γίνεται στο νησί. Μεταξύ άλλων ο Μπιρμπίλι έχει περάσει από Άγιο Ιερόθεο, Δόξα Βύρωνος, Νέα Ιωνία, ΑΟ Χαλκίδας, Αθηναϊκό, Ηλυσιακό, Αγία Παρασκευή και Παναιγιάλειο.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Μπιρμπίλι είπε: «Είπα το ναι στη νέα μου ομάδα γιατί έχουμε την ίδια φιλοσοφία και οι στόχοι είναι πάντα πρωταγωνιστικοί. Πιστεύω πως το νέο πρωτάθλημα θα είναι το δυσκολότερο των τελευταίων ετών, αλλά εμείς θα έχουμε μία ανταγωνιστική ομάδα που θα μπορεί να πετύχει τους στόχους που θα τεθούν».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares