Τετάρτη, 26 Φεβρουαρίου 2014 23:05

Νίκες με άρωμα final 4 για τον μπασκετικό ΑΟ Πάρου

Ένα αρκετά εύκολο απόγευμα είχαν οι παίδες του Θοδωρή Καζακίδη οι οποίοι επικρατήσαν με 68-33 επί της ομάδας του Βαγγέλη Μουρογιάννη.

Οι νικητές μπήκαν πολύ δυνατά σημειώνοντας 23 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο έναντι 3ων των αντιπάλων.

Στο 2ο δεκάλεπτο με αρκετές αλλαγές στην αρχική πεντάδα του ο ΑΟ Πάρου, έδωσε την ευκαιρία να «ισορροπήσει» το ματς κλείνοντας έτσι η διαφορά στους 15 πόντους με το σκορ του ημιχρόνου να διαμορφώνεται στο 32-17.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Θοδωρή Καζακίδη με ένα εκπληκτικό 3ο δεκάλεπτο η διαφορά εκτινάχτηκε στους 28 πόντους! (52-24).

Στο 4ο και τελευταίο δεκάλεπτο οι ομάδες έπαιξαν πιο χαλαρά, δίνοντας και οι δύο προπονητές χρόνο συμμετοχής σε όλους τους αθλητές τους.

Τελικό Σκορ: 68-33.

Από τους τυπικά γηπεδούχους ξεχώρισε με την απόδοση του ο Σκιαδάς με 21 πόντους όπως και οι Πρέντι και Σταθερός που σημείωσαν από 11 πόντους στο ντεμπούτο τους στην ομάδα.

Από την νεανική ομάδα του Βαγγέλη Μουρογιάνη ο Φοίφας με 10 πόντους ήταν από τους διακριθέντες. Τον ακολούθισαν σε απόδοση ο Δαμουλάκης με 7 και ο Κυδωνιεύς με 6.

Δεκάλεπτα: 23-03/ 09-14/ 20-07/ 16-09.

 

paides-aop-marpissa-26-2-2014-2

Διαιτητής: Κιουλάφας Μάριος

ΑΟ Πάρου:(Καζακίδης) Πατέλης 8, Κίτα, Κούτρας 4, Κονδύλης, Μέγας 3, Βαγιόπουλος 2, Σκιαδάς 21, Παπαχατζής 6, Πρέντι 11(1), Ανδρικόπουλος 2, Σταθερός 11.

ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός:(Μουρογιάννης) Κεχαγιάς, Αλιπράντης Ε., Γεμελιάρης, Μπουραντάς, Βερνίκος, Κυδωνιευς 6, Φραντζής 2, Μαρινάκης, Παπαχρήστου 6, Αλιπράντης Π. 2, Φοίφας 10, Δαμουλάκης 7.

kazakidis-dilosis-12-2012

Αμέσως μετά το τέλος του παιχνιδιού ο προπονητής των πρωταθλητών κ. Θοδωρής Καζακίδης μας δήλωσε: «Το ματς ήταν σχετικά εύκολο, παίξαμε πολύ καλά και δοκιμάσαμε και 3 νέα παιδιά που θα μας βοηθήσουν πολύ. Τον Νίκο Σταθερό, τον Πατέλη Νίκο και τον Πρέντι Διονύση. Η ομάδα του Μαρπησσαϊκού αποτελείται από μικρά παιδιά, αξιόμαχα που σε συνδυασμό με τον πολύ καλό προπονητή Βαγγέλη Μουρογιάννη θα πάνε πολύ μπροστά στο μέλλον.»

Σε ερώτηση που του κάναμε σχετικά με το final four όπου ήδη έχει περάσει ο ΑΟΠ ο κ. Καζακίδης μας είπε: «έχουμε περάσει και στα 2 τμήματα εφηβικό παιδικό, απλά προς το παρόν το μυαλό μας είναι να κερδίσουμε τα 2 ματς που μας έχουν απομείνει με τον Πανναξιακό εντός έδρας για να αποφύγουμε τον πρώτο του άλλου ομίλου.»

PANNAXIAKOS-AO PAROY 630 EFHVOI

 

 

Παλικάρια πρωτιάς….

Την περασμένη εβδομάδα στο κλειστό του ΔΑΚ οι Έφηβοι του Θοδωρή Καζακίδη επικράτησαν στην παράταση με 59-54 επί του πρωτοπόρου Πανναξιακού ΑΟΝ. Το ματς διεξήχθη σε ένα κατάμεστο γήπεδο με κόσμο και από τα δύο νησιά. Ένα παιχνίδι που κρίθηκε στην δύναμη.

Πλέον οι παριανοί θέλουν νίκη με +4 πόντους στην Πάρο στο μεταξύ τους ματς, για να πάρουν την πρώτη θέση στον 2ο όμιλο. Όπως και να’χει, και οι δύο ομάδες έχουν περάσει στο finalfour που θα διεξαχθεί στην Ερμούπολη.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Πανναξιακός ΑΟΝ - Πανιώνιος [vid] Φανάρια - ΑΟ Πάρου [vid] »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares